Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
daj im rovno srtránku na ktorej si to našielKakosWRC píše:chalani je mozne aby funglace hmlovky na kalosa stali 40eu oboje???neni to malo???
a vydrží to tú teplotu ?Feva13 píše:Zatial môj jediný doplnok k Aveu
tá supééér hod ten nápad lomngimuFeva13 píše:Skúška kvality zatial na jednotku
origo asi nemá žialsmolko píše:Caute pani neviete nahodou ci aveo sedan ma vstup na radiu na zosilovac?
ovály sony 3 pásma + zosik to urobí tiež ale ja som skúšal a 250 tky ovály to utiahne bez zosíku a tlče to jak drbnutéladinek píše:já myslím že to vyřeší lepší repráčky s gumovou membránou a pořádným magnetem do feldy jsem dal na to starý rádio blaupunkt dozadu dneska už staroučky Sony X plode a zvuk o 100 procent lepší!!!
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
hm keď ide o mňa ja mám na plné hudbu iba na parkovisku alebo v kolóne a ak za normálnej jazdy ták aj to chvýlku bo nemám moc rád pri jazde hlasnú hudbu aj keď poker face musím vychtnať naplné guléé:-)lomngi píše:Neviem , ale ja osobne som s rádiom spokojný. nakolko neznášam ludí ktorý jazdia na aute a maju pustenú hudbu na plno že cez zavreté okná je počuť na chodníku čo on počuvá v aute,.. Lutujem ich lebo za 2-3 roky nebudu počuť ani to že im zvoní mobil... A kde maju požitok zo zvuku mitora?
dalšia vec je to že ked náhodou by išla sanitka z majákom a zapo sirénu ani by to nepočul..
Ked som jazdieval na sanitke tak mal som na to nervi..
Skuste premýšlať nad tým a čo keby že v tej sanitke ležíťe vy alebo Váš blízky? a kvoli jednému idiotovi čo počúva na plno hudbu nevieť prejsť na križovatke. a strácaťe zbytočné sekudy?????????
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |