prídavný otačkomer Daewoo Matiz

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
asterix4652

prídavný otačkomer Daewoo Matiz

Příspěvek od asterix4652 »

zdravim Matizáci mam maličký problem zhanam do svojho matízka prídavný otačkomer viem že to tu už bolo rozoberané ale niesom z toho mudry jedná sa mne o to že nemôžem zohnat žiadný na 3 valec všade sú len 4 a viac neviete mne dať neaký link ne e-shop prípadne poradit z montažou
Reklama

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Re: prídavný otačkomer Daewoo Matiz

Příspěvek od J.Bad »

asterix4652 píše:zdravim Matizáci mam maličký problem zhanam do svojho matízka prídavný otačkomer viem že to tu už bolo rozoberané ale niesom z toho mudry jedná sa mne o to že nemôžem zohnat žiadný na 3 valec všade sú len 4 a viac neviete mne dať neaký link ne e-shop prípadne poradit z montažou
Myslím že v tomhle problému je tady Ondráš a náš oblíbený kolega Vazoun!!Snad si tématu všimnou
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: prídavný otačkomer Daewoo Matiz

Příspěvek od Vazoun »

J.Bad píše:
asterix4652 píše:zdravim Matizáci mam maličký problem zhanam do svojho matízka prídavný otačkomer viem že to tu už bolo rozoberané ale niesom z toho mudry jedná sa mne o to že nemôžem zohnat žiadný na 3 valec všade sú len 4 a viac neviete mne dať neaký link ne e-shop prípadne poradit z montažou
Myslím že v tomhle problému je tady Ondráš a náš oblíbený kolega Vazoun!!Snad si tématu všimnou
---------------------
Zdravim a přeji hezký den všem na foru :o) ano měl jsem zabudovaný otáčkoměr v levém průduchu palubky v Matizu. Jelikož jsme dříve narozeni tak se nám zdálo, že Matiz málo topí a tak byl prodán kolegáčkovi " vlahovicovi " který jej po zabudování do svého Matize - prodal kompletně i s autíčkem. Jinak já jsem jej před lety koupil od našeho kolegáčka " Ondráše " a byl už uspůsobený na 3 válce s modrým podsvícením. Zdraví :lol: " Vazoun " :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“