zima zamrzanie zamkov,,,,,,

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Serpico

Re: zima zamrzanie zamkov,,,,,,

Příspěvek od Serpico »

...to Hynku v rusku má Tatra 111 i svůj pomník, ...no já jsem se dočetl hrozný zkazky o Ivanech, zimě a Tatře prolomil se led na jezeru a Tatru vytáhli na jaře " nechali odkapat " a dali baterie a Tatra dál jezdila, neuvěřitelné...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Dnes ráno Pelhřimov hlásil -16 stupňů. Mám promazaný mechanizmus, gumy natřené silicalem a krásně jsem odemkl i otevřel. i dálkáč mi odemkl všechny dveře. což je co říct. Akorád ještě musim promazat spínače vnitřního osvětlení. ty jsou nějaké zatuhlé.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Serpico

Příspěvek od Serpico »

... to Praha - Libuš ráno - 14° C a v autě musím vyměnit baterku ...no zkusím to možná přes poledne za sluníčka, jestli se mi bude chtít, to je zima jak v rusku...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Ani nevytapana a nezateplena garaz nieje nic moc.. Mne tak za jednu zimu v takej garazi zhrdzavel rozdelovac + kable a vsetko okolo toho..Kedze tam bola strasna vlhkost a zima. Teraz parkujem tatosa vonku a za 2 roky ziadna hrdza veka rozdelovaca a ani kablov.. Pritom vtedy som mal slabe znalosti a kupil som tie najlacnejsie a najhorsie kable :o
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Hynek

Příspěvek od Hynek »

[quote="Serpico"]...to Hynku v rusku má Tatra 111 i svůj pomník, ...no já jsem se dočetl hrozný zkazky o Ivanech, zimě a Tatře prolomil se led na jezeru a Tatru vytáhli na jaře " nechali odkapat " a dali baterie a Tatra dál jezdila, neuvěřitelné...

Ten pomník jsem viděl jen z vrtulníku asi tak na 600 m , ale skutečně tam je. A ta vytažená tatra 111 z vody je sice pravda taky ,ale byla tam jen 17 dnů!!!! -i -i -i Voda měla 0,7 stupňů a byla v 7 metrech!!! Lepší auto nikdo na světě nevyrobil!!! :!: :!: :!:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
cukrar

Příspěvek od cukrar »

Loni jsem rozehřál sádlo jen, aby se rozpustilo a natřel štětkou gumu kolem dveří a byl klid celou zimu,
Taková levná varianta, kdo doma nic nemá, ale rozhodně fachčící. :)
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Arendal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arendal »

No, tak jsem dneska taky skoro neodjel.
Tyden auti stoji, ometu a pak jsem musel dom pro rozmrazovac a preventivne teplou vodu.
Striknu rozmrazovac a pohoda.
Akurat me nejako blbl rychlomer, divne to zevnitr hrcelo a raficka litala do neuveritelnych 140 i kdyz jsem jel ani ne +/-60. :cry:
Pri ceste z Globu do a od nasich to uz tak nehrcalo a jelo docela v klidu. :?:
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Hynku v 7 metrech a 17 dnů, děkuji za upřesnění a jenom ještě dodám, Tatra 111 byla původně vyvíjena jako vojenské vozidlo N3 a tahač pro vermacht za války...

Mějte se fajn

serpico
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Vcera som kupil silikon na gumove tesnenie dveri pretoze mi vzdy zarmrzli. Este vecer som ho natrel na dvere a chvalabohu hned sa to oplatilo. Do rana bolo -18°C u nas a rano o 5:00 som vsetky dvere otvoril na prvy krat s jednym prstom :D So zamkami problem nemam, kedze mechanizmy zamkov mam skoro ako nove, okrem vodicovych dveri. Ono, ten mechanizmus zamrzne skor ked je skrizovany a ma vôľu v tom čape hlavnom, preto niekedy central neotvori dvere a zapadka nevyskoci hore. Po vymene mechanizmu netreba nic namazat a vsetko funguje OK aj pri - 20°C ! Treba mat len nevychodene mechanizmy a hned bude auto zamykat a odomykat ako nove, hned je to omnoho krajsi a lepsi pocit ako to na prvy krat vsetko krasne funguje ;)
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
stadt

Příspěvek od stadt »

no ja som v piatok isiel z roboty o 22.15 nastartujem vsetko mi zhaslo vycuclo to stavu pockal som minutu nastartoval som chytilo to ale celou cestou mi svietili kontrolky abs a brzdy..rano som premeral bateriu mala 12v a pri nastartovani okolo 14v..
ppp

Příspěvek od ppp »

Mne dnes zamrzly trysky ostrekovacov skla, jedna zvladla za polhodiny cesty domov rozmrznut, ale druhu som musel rozmrazit az teplou vodou. Mam ale trysky z P206, tie mozno zamrzaju lahsie. Musim cez leto vymysliet nejake vyhrievanie.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“