DOPLNKY A ÚPRAVY
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: DOPLNKY A ÚPRAVY
To nespokojení vylepšovatelé -dejte nějaké nápady na vylepšování a doplnky!!!
Mrmlat umí každý
Mrmlat umí každý
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
Peto no ved preto som si stiahol té fotky lebo aj ja mám rád chrom-peha- píše:Chrom je náhodou pekná vecička jo a mimochodom Janko ten Maťula je od nás z fóra a majitel je MAJITELKA lebo je to slečna
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
ja viem ako na číru optiku len potrebujete na to modelarsku hmotu kritky zo svetiel oroginál a priesvitnú číru živicu
rozmýšlam nad tým že to urobím na číro ved presto pod tými svetlami sú kritky s odrazkami červené no neviem ako to rozobrať bez poškodenia originál kritiek
rozmýšlam nad tým že to urobím na číro ved presto pod tými svetlami sú kritky s odrazkami červené no neviem ako to rozobrať bez poškodenia originál kritiek
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
....my si nepotrpime moc na vzhlad...ale na jazdne vlastnosti a vykon a ked sa dotoho pustis tak nakoniec zistis ze si ziskal jemny ´´light´´ tuning ktory je sam o sebe niecim vynimocny a neprehnany...nepotrebujem aby mi auto vyzeralo ako olepena chladnicka...pokial je nieco origo ´´klucky mracitka svetla´´ to beriem ale ine blbosti nie ...tod moj nazorsmolko píše:Mna zaujima co sa vam paci ake upravy a nie co sa vam nepaci
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
Ja sa tiež pripájam k tomu že mne spojler nieaké mračítka a podbehy uplne stačia. Samozrejme všetko vo farbe. Nič iné ako tie pásky chromové, kadejaké lišty by som si na auto nedal. Ale každému sa páči niečo ine. Keby bolo na HB dostať číru optiku dopredu, dozadu tak tu si dám tiež. Ale na nový HB nieje skoro nič a preto tam netrepem silou mocou kadejaké veci pokupené po hypermarketoch. Nechcel som sa nikoho dotknuť ale to je ibo môj názor.
Škoda Roomster TSI
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
...presne tak mino.a este predposledna veta od mina...presne o tomto som pred nedavnom pisal...tesco tuning... ..ste mi tu pisali ale to nieje z tesca a podobne...ale to je vseobecny nazov pre auta tuningovane prkotinkami... ...ale nemam proti nikomu nic to je kazdeho vec...je to len moj nazor...mino píše:Ja sa tiež pripájam k tomu že mne spojler nieaké mračítka a podbehy uplne stačia. Samozrejme všetko vo farbe. Nič iné ako tie pásky chromové, kadejaké lišty by som si na auto nedal. Ale každému sa páči niečo ine. Keby bolo na HB dostať číru optiku dopredu, dozadu tak tu si dám tiež. Ale na nový HB nieje skoro nič a preto tam netrepem silou mocou kadejaké veci pokupené po hypermarketoch. Nechcel som sa nikoho dotknuť ale to je ibo môj názor.
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
- Scorpion.11
Taky jsem se na ně díval,ale?? v létě to nebude mít chybu a pěkně se to bude blýskat,ale přes zimu si myslím,že se to bude ucpávat sněhem a tím pádem zamrzat celý ostřikovačladinek píše: Tady je zase další blbůstka na léto!!!
jsou to chromované krytky ostřikovačů
To je též důvod proč do toho nejít
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
tak ja osobne si myslím že každý si upravuje auto podla seba tak aby sa to páčilo majitelovi. Nikto si to nerobí pre druhého.
tak či sa to týka jazdných vlastností alebo dizajnu každý nech to robí len pre svoje potešenie.
A preto pochvalu zaslúžia všetci čo sa do toho púštajú.
treba ich teda pochváliť aj ked osobný názor je aj iný. Ved to auto je jeho a ked sa mu to páči tak nech má s toho radosť.
tak či sa to týka jazdných vlastností alebo dizajnu každý nech to robí len pre svoje potešenie.
A preto pochvalu zaslúžia všetci čo sa do toho púštajú.
treba ich teda pochváliť aj ked osobný názor je aj iný. Ved to auto je jeho a ked sa mu to páči tak nech má s toho radosť.
- Přílohy
-
- ww4.jpg
- (195.74 KiB) Staženo 49 x
-
- ww5.jpg
- (72.45 KiB) Staženo 49 x
-
- waveo.jpg
- (21.79 KiB) Staženo 49 x
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
dalšia inšpirácia
- Přílohy
-
- ww1.jpg
- (139.84 KiB) Staženo 49 x
-
- ww2.jpg
- (211.23 KiB) Staženo 49 x
-
- ww3.jpg
- (173.67 KiB) Staženo 49 x
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
..ked uz je rec otom bliskani...zo srdca nemam rad vodicov ktory si daju na auto chromove drziaky pod spz....ako kto to sam nezazije sa mi asi smeje ale skuste ist pocas slnecneho dna za auto ktore ma tieto drziaky a sami uvidite naco je to dobre...na vypalenie oka akurat tak....Scorpion.11 píše:Taky jsem se na ně díval,ale?? v létě to nebude mít chybu a pěkně se to bude blýskat,ale přes zimu si myslím,že se to bude ucpávat sněhem a tím pádem zamrzat celý ostřikovačladinek píše: Tady je zase další blbůstka na léto!!!
jsou to chromované krytky ostřikovačů
To je též důvod proč do toho nejít
jo kamarade tak to nebudeš mít rád ani mě a všechny aveáky se zadní chromovou lištou kufru
Edmund Burke
Edmund Burke
Ono vtedy stačí íst za ním trochu dalej a uhol svetla sa zmení , alebo ho predbehnút , ale riešenie si najdi sám
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Ještě to spraví sluneční brýle když tě to tak ozáří svou krásou!!!
Edmund Burke
Edmund Burke
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
...ver tomu kamarat ze to svietilo priamo od chrbta...bola to tigra...a druhy krat felda...no pokial by nebol piatok a nenormalna kolona ono predbehnut by sa to aj dalo... ...a nato som aj pozabudol ze aveo ma chromovu listuJarik píše:Ono vtedy stačí íst za ním trochu dalej a uhol svetla sa zmení , alebo ho predbehnút , ale riešenie si najdi sám
Vidim ze si nepochopil, ja som to myslel na to ze pisu tu ze sa im nepaci to a to.... Vravim nech pisu co si dali do auta co sa im paci na aute a V AUTE. Teda myslel som to vseobecne vsetko co sa dava na auto a do auta, ci tuning pre vzhlad alebo tuning pre vykon,KakosWRC píše:....my si nepotrpime moc na vzhlad...ale na jazdne vlastnosti a vykon a ked sa dotoho pustis tak nakoniec zistis ze si ziskal jemny ´´light´´ tuning ktory je sam o sebe niecim vynimocny a neprehnany...nepotrebujem aby mi auto vyzeralo ako olepena chladnicka...pokial je nieco origo ´´klucky mracitka svetla´´ to beriem ale ine blbosti nie ...tod moj nazorsmolko píše:Mna zaujima co sa vam paci ake upravy a nie co sa vam nepaci
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu