Vibrácia
Moderátor: Blue Lanos
Vibrácia
Pri jazde, je cítiť na volante jemné vibrácie (je to taký pocit brnenia v rukách). Nie je to vyvolané nerovnosťou terénu. Ako keby sa to prenášalo zo spodku vozidla. Pneumatiky sú nové vyvážené. Má niekto s tým skúsenosť, poradte.
Leganza 2,2 CDX r.v. 2000, LPG
Mitsubishi Pajero, L200 r.v.2005
Dácia Sandero Stepway DCi r.v.2013
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vibrácia
To chvenie môžu vyvolávať silentbloky alebo stabilizátory,lenže to sa takto na dialku ťažko odhaduje. N o mal by si sa pozrieť na spodok a skúsiť či nemáš dakde vôlu ale najlepšie je na to stolica akú majú vetšinou na STK tam sa to dá uplne prefektne pozrieť a odhalí aj ten najmenší problém
Mál som toto podozrenie, ako keby pravý zadný tlmič na nerovnosti (iba v tedy keď mám vzadu pasažierov) zle vyrovnával nerovnosti. Idem vybaviť stolicu a pozriem sa na to. Je pravda, že zo spodku som Legu ešte nevidel.
Leganza 2,2 CDX r.v. 2000, LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No je to najlepšia možnosť akjo zistiť problém a diagnostiku tlmičou je tiež dobré urobiť,vetšinou sa tým odhalí všetko Jo opravy na spodku tedy silentbloky a kostičky nie sú až tak strašne nákladné a tlmiče sa tiež dajú zohnať za dobrú cenu a tak údržba spodku je docela nenáročná oprava a vydrží dosť dlho.
Ahoj skús ešte geometriu
může to být vůle. stabilizátory, někdy dělají i brzdy, hlavně nejdřív udělej geometrii a zkontroluj pneumatiky, já udělal vše a nakonec to byly pneumatiky
Leganza 2,0 CDX (1997) černá