Z toho, co tam psal, sem pochopil, že lexmaul už prodal...
A ještě, když tam mám posilovač, potřebuju asi motor s posilovačem, ne? (Včera se mi kapalina z něj vylila na ruce při odpojování hadic)
Motor odešel, jak přejít na lepší?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor odešel, jak přejít na lepší?
z kadetu by si vedel vyuzit "vsetko" ..
mash tam aj zadnu napravu z kotucmy..
predne brzdy ATE...
cely vyfuk by ti pasoval...
EDITED:
servopumpu pouzijesh kludne aj tu tvoju..
to je nepodstatne.. akurat potom hrajkanie sa z drziakmi by ti pribudlo..
LEXMAUL sa do nexie nevojde...zavadza vetrak kurenia
a tusim aj nadobka na servo olej...
mash tam aj zadnu napravu z kotucmy..
predne brzdy ATE...
cely vyfuk by ti pasoval...
EDITED:
servopumpu pouzijesh kludne aj tu tvoju..
to je nepodstatne.. akurat potom hrajkanie sa z drziakmi by ti pribudlo..
LEXMAUL sa do nexie nevojde...zavadza vetrak kurenia
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Po objednání z Německa jsem to musel vrátit, opravdu se to tam nevejde. Resp. vešlo by, ale nebylo by to tak jednoduché.JRD McLAREN píše:LEXMAUL sa do nexie nevojde...zavadza vetrak kurenia
Kolego z Hodonína, tak jestli ji máš jen 4 měsíce, tak se s ní možná nauč nejprve jezdit v sériovém stavu. Sednout hned takhle zostra do 160koňového auta není prdel, dodnes si pamatuju ten den, kdy jsem jel s nově zabudovaným c20xe v autě na chalupu. Přijel jsem spocenej až na prdeli a myslel jsem, že mám nejrychlejší auto na světě. Toto přesvědčení mi vydrželo asi 14 dnů.
Přeju hodně štěstí a pamatuj na má slova, že by bylo lepší koupit Astru GSi nebo Calibru 4x4v dobrém stavu. Ušetříš si v budoucnu mnoho starostí. Ale komu není rady...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
...dobrá rada nad zlato a za ušetřené finance lze koupit něco jiného a v pohodě provozovat...s tím výkonem a schopnosti ho ovládat má Ivan velkou pravdu, jinak mám rád jednu stopu ( rychlým chlapcům uhybám...) ale dneska na silnici v běžném provozu ne všichni dokážou zvládat ty své střely s výkonem přes 100HP ( Haybusa jde v základu na 186HP ) a zrychlením na 100km pod 3sek...pro srovnání v moto GP po snížení obsahu na 800ccm je výkon někde přes 210HP, litry měly přes 240HP ...nojo ale tam ta jezdecká garnitura umí,... na Ducati ( je to bestie...) to ale umí jenom Casey Stoner a nikdo jiný...
....no a nakonec Ivan to má na sprinty a to je taky o něčem jiném a ohlíží se po " civilní verzi "...každý je svého štěstí strůjcem a nikdo si nechá poradit a .....
Mějte se fajn
....no a nakonec Ivan to má na sprinty a to je taky o něčem jiném a ohlíží se po " civilní verzi "...každý je svého štěstí strůjcem a nikdo si nechá poradit a .....
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Pánové mam pár otázek co se týče přestavby,,motor 20xe jsem sehnal s převodovkou za 3000kč takže Nexii udělám,,zajímalo by mě jestli převodovka z Nexie pasuje na 20xe a nebo jestli mám rovnou výměnit oboje..
Elektrikáře na předělaní elektriky jsem sehnal a podle jeho slov (a proštudování plánků) je to uplne v pohodě tak jsem na něj zvědav:o)))
Mých 75-80hp je mi málo a sehant astru nebo kadetta v top stavu je jak nočni můra:o))))
Elektrikáře na předělaní elektriky jsem sehnal a podle jeho slov (a proštudování plánků) je to uplne v pohodě tak jsem na něj zvědav:o)))
Mých 75-80hp je mi málo a sehant astru nebo kadetta v top stavu je jak nočni můra:o))))
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Převodovka pasuje.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project