xsoftx: (kam ty lidi na ty nicky choděj

Pokud by ho dělali v korejskym Daewrooletu asi by to vypadalo jinak.
Moderátor: Blue Lanos
Dost liší?Krtek píše:No celkem i líbí ale od původních Chevyů se dost liší. A doufam že tim nepostihnou i jiný značky v GM.
xsoftx: (kam ty lidi na ty nicky choděj) globální, ano.. mam pocit že tenhle případ (podvozek) je právě vyvinutej jinde a v Cruzovi ho vyzkoušeli. Odhadoval bych zase vykradení Saaba nebo Osla kterej to taky umí.
Člověče Krtku (mezi náma tak ti říkají i doma?), stále přemýšlím, proč na Daewo-Chevrolet forum stále chodíš, když máš takový "odpor" ke Korejcům. (Přitom ti je dobrý, aby tě vozil). Neustále něco kritizuješ na Daewoo i Chevroletech. Asi by jsi chtěl něco jiného, ale nemáš prachy. Ale to je tvůj problém, že je nedovedeš vydělat. Víš, nám se Daewoo - Chevrolet líbí a věř nebo ne přitom máme na dražší auta. Pro mě je to srdeční záležitost a i přes to, že si v nejbližší době budeme kupovat nové auto, tak Nubi zůstane a nikam ji do světa nepustím. Za deset let jsem neměl jedinou závadu. Pro to si myslím, že nikdo nebude nad absenci "odborných" příspěvku od tebe truchlit. Jiné fora , pro tebe "kvalitnějších" značek tě jistě rádi přivítají s kritikou Korejců.Krtek píše:No celkem i líbí ale od původních Chevyů se dost liší. A doufam že tim nepostihnou i jiný značky v GM.
xsoftx: (kam ty lidi na ty nicky choděj) globální, ano.. mam pocit že tenhle případ (podvozek) je právě vyvinutej jinde a v Cruzovi ho vyzkoušeli. Odhadoval bych zase vykradení Saaba nebo Osla kterej to taky umí.
Možná jsem blbej, ale u mě to byla jednoznačně srdeční záležitost. Matýska jsem kupoval, protože se mi LÍBIL a LÍBÍ a je mi celkem u pr.... , jestli má pět hvězdiček nebo tři. Ruku na srdce - kolik znáte lidí, co si kupovali auto podle toho, kolik má hvězdiček (sice se mi nelíbí, ale je bezpečný)? Já nikoho.Krtek píše:... Srdeční záležitost u novýho auta je podle mně blbost.....
Vojta píše:Možná jsem blbej, ale u mě to byla jednoznačně srdeční záležitost. Matýska jsem kupoval, protože se mi LÍBIL a LÍBÍ a je mi celkem u pr.... , jestli má pět hvězdiček nebo tři. Ruku na srdce - kolik znáte lidí, co si kupovali auto podle toho, kolik má hvězdiček (sice se mi nelíbí, ale je bezpečný)? Já nikoho.Krtek píše:... Srdeční záležitost u novýho auta je podle mně blbost.....
No Cruzíka jsem vybíral taky hodně srdcem, protože Santafecko a cruz jsou uplne rozdilne vozy.....Krtek píše:..... Ano nový Daewroolety jsou řekněme často z nouze cnost....
Slam píše:Pokud ta ženská bourá 3x do roka (znám takových pár), tak se ji nedivím, ale bude to spíš výjimka než pravidlo...
Krtek píše:.....Za srdcovku ale považuju spíš nějakej ten sen kterej něco znamená. Třeba Tatrovku 603 nebo tak něco.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |