DNES JSEM SI OBJEDNAL U TÉ FIRMI NA AVEA TUNNING PŘEDNÍ HORNÍ MRAČÍTKA ,TAK UŽ SE TĚŠÍM AKORÁT JSEM ZVĚDAV KOLIK BUDE STÁT POŠTOVNÉ ,ALE ZASE TO TROCHU UPRAVÍM!!!!!!!!

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Zdarec myslis u Arslineclub?ladinek píše:pásky se dají koupit aji bílé mě by tam nevadili.
DNES JSEM SI OBJEDNAL U TÉ FIRMI NA AVEA TUNNING PŘEDNÍ HORNÍ MRAČÍTKA ,TAK UŽ SE TĚŠÍM AKORÁT JSEM ZVĚDAV KOLIK BUDE STÁT POŠTOVNÉ ,ALE ZASE TO TROCHU UPRAVÍM!!!!!!!!
JE TO ZE SLOVENSKA ALE DAVAJÍ I NA DOBÍRKU DO ČR UŽ JSEM TAM PSALedie píše:Zdarec myslis u Arslineclub?ladinek píše:pásky se dají koupit aji bílé mě by tam nevadili.
![]()
Nevis odkud nahodou jsou?
Nejhlavnější věc chybí tam zadní křídlo a nálepky clubuedie píše:Panove a damy mrknete na to uz tam maji foto Jarikova krasavce![]()
![]()
![]()
![]()
http://arslineclub.weebly.com/chevrolet-aveo.html
mrkni to na fore virtual tuning tam je ceník na aveo jaríkoveho autaedie píše:No ze slovenska mracitka 38€ - cca 950kc + min 250kc postovny to je docela sila za par kousku plastu.
No ale kdyz zatim tady v tom nasem krach state nic neni neda se nic delat
![]()
Pak teda to nahod na kolik ti to vyslo koplet i spostovnym
Trošku brzdiladinek píše:díky veáci za pochvali!!!!!!!!
![]()
je pravda není to nalepené uplně přesně ,ale je to jakš takš!!!
![]()
ted udělám chromový kliky dveří až budou nějaký penízky
Tak to je masakrLucaso1 píše:mrkni to na fore virtual tuning tam je ceník na aveo jaríkoveho autaedie píše:No ze slovenska mracitka 38€ - cca 950kc + min 250kc postovny to je docela sila za par kousku plastu.
![]()
ovela lacnejšie ako plasty zo chevroletu aj lecnejšieedie píše:Tak to je masakrLucaso1 píše:mrkni to na fore virtual tuning tam je ceník na aveo jaríkoveho autaedie píše:No ze slovenska mracitka 38€ - cca 950kc + min 250kc postovny to je docela sila za par kousku plastu.
![]()
![]()
Tolik nemam ani bych tolik do toho nedal (si myslym)
Ja to vidim spis na malickosti po malych castkach +- autobus
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |