Navigace
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Navigace
Moje první bylo Mio moov 330, trochu dýl jsem se s ní učil , ale potom jsem byl spokojen. Nedávno jsem na netu našel způsob jak ji odemknout a ve svém miu mám dnes 5 funkčních navigací - Mio , TomTom, Garmin, Navigon a IGO8. Vyzkoušel jsem všechny, jednoznačně nej je pro mě IGO8.
- Přílohy
-
- Moje nový Mio 002.jpg (50.15 KiB) Zobrazeno 2391 x
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Reklama
Mildo, na to se nedá zapomenout Taky Ondráš by mohl vyprávět o cestě kolem Macochymilosh píše:Vojto ty aby ses neozval zase To bylo jeste pred lety, dnes uz to je trosku jinde
Pěkný den-peha- píše:Jo jo to sú najlepšie mapy já je mám taky rád
Teda peháčku I když na druhou stranu v takovéto krajině se musí vyznat i slepý po čichu a nebo po hmatu
Nebo jak říkával muj mistr v učení "Nemusím koukat,šáhnu a vidím !!!" To ale platilo o truhlařině a o opracovaném povrchu ale jak je vidět platí to i v jiných oborech
Tak ať nám jezdí a nezlobí
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------------Topol píše:Pěkný den-peha- píše:Jo jo to sú najlepšie mapy já je mám taky rád
Teda peháčku I když na druhou stranu v takovéto krajině se musí vyznat i slepý po čichu a nebo po hmatu
Nebo jak říkával muj mistr v učení "Nemusím koukat,šáhnu a vidím !!!" To ale platilo o truhlařině a o opracovaném povrchu ale jak je vidět platí to i v jiných oborech
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Perfektní zhodnocení " Vládíku " holt kdo umí,tak umí zdravím vás všechny na foru - ahoj " Vazoun "
...no vážení, tak mi šokovala zpráva na nově - věc: umístění držáku pro GPS, nepřípustné na čelním okně - údajně omezuje výhled, důvod pro pokutování od policie a důvod pro " neschválení pro provoz vozidla na veřejných komunikací v STK "...
vyjádření MD ministerstva dopravy " přípustné " není důvod pro pokutu výrobek a umístění schváleno výrobci nebo dodavateli...
vyjádření technika STK " nepřípustné " pro provoz na veřejných komunikací, zabraňuje ve výhledu, na čelním okně nesmí nic být...
...a co prosím dálniční nálepky a krabičky pro mýtné NA tedy N3 přístí rok i pro N2, navíc za nějaký rok budou i na osobních vozidlech...
...doporučení pod přístrojový panel, je nesmyslný právě pro pohled, který musím odvrátit od silničního provozu a pro samotný příjem, tedy jeho funkci...
...já tomu přestávám rozumět anebo to vše vymýšlí " duševně nemocní pitomci ", promiňte...já prostě nevím a se.. mi to...
...a co na to náš nový polismen Franta P, vysvětlí anebo rovnou ohodnotí za 2litry...
Mějte se fajn a kdo ví čeho ještě nevíme...
vyjádření MD ministerstva dopravy " přípustné " není důvod pro pokutu výrobek a umístění schváleno výrobci nebo dodavateli...
vyjádření technika STK " nepřípustné " pro provoz na veřejných komunikací, zabraňuje ve výhledu, na čelním okně nesmí nic být...
...a co prosím dálniční nálepky a krabičky pro mýtné NA tedy N3 přístí rok i pro N2, navíc za nějaký rok budou i na osobních vozidlech...
...doporučení pod přístrojový panel, je nesmyslný právě pro pohled, který musím odvrátit od silničního provozu a pro samotný příjem, tedy jeho funkci...
...já tomu přestávám rozumět anebo to vše vymýšlí " duševně nemocní pitomci ", promiňte...já prostě nevím a se.. mi to...
...a co na to náš nový polismen Franta P, vysvětlí anebo rovnou ohodnotí za 2litry...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Serpico píše:...no vážení, tak mi šokovala zpráva na nově - věc: umístění držáku pro GPS, nepřípustné na čelním okně - údajně omezuje výhled, důvod pro pokutování od policie a důvod pro " neschválení pro provoz vozidla na veřejných komunikací v STK "...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
To jsou věci, také jsem tuto hloupost zaznamenal ve včerejších zprávách. Nedovedu si představit, že bych čuměl na navigaci mimo zorné pole řidiče v silničním provozu.
Ale zase na druhou stranu, když některý technik na STK z Vás dělá hlupáka a on je ten, který rozhoduje, který je chytrej jak rádio, tak se nedivím že, tuto hloupost prosazuje a je tu problém.
Snad bude policie rozumná a nebude trestat, zejména když navigace je schválená na čelní sklo. Myslím, že by se do toho měli vložit výrobci navigací a urychleně to vyřešit.
Navigaci mám umístěnou právě na čelním skle.
Ale zase na druhou stranu, když některý technik na STK z Vás dělá hlupáka a on je ten, který rozhoduje, který je chytrej jak rádio, tak se nedivím že, tuto hloupost prosazuje a je tu problém.
Snad bude policie rozumná a nebude trestat, zejména když navigace je schválená na čelní sklo. Myslím, že by se do toho měli vložit výrobci navigací a urychleně to vyřešit.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------V.Brousek píše:To jsou věci, také jsem tuto hloupost zaznamenal ve včerejších zprávách. Nedovedu si představit, že bych čuměl na navigaci mimo zorné pole řidiče v silničním provozu.
Zdravim vždytˇvýrobce navigace TOMTOM ke svému výrobku přímo dodává návod s obrázkem kam tuto umístit a tím se budu bránit čau " Vazoun "
...jo Vazoune jasně seriozní nebo značkový výrobce ( vyberte si...), dovozce to musí mít schválený, ještě vlastně před distribucí...Václave rozumíme si řidičův pohled má pátřit především na komunikaci, silničnímu provozu...no nic, my to nevyřešíme... blbost nelze řešit anebo to je lobismus automobilek pro prodej nových vozů už s navigací s cenou od 20tisíc do 80tisíc Kč podle značky vozu a ani bych se tomu nedivil, s tím, že MD dělá jakoby nic, jakoby neznalo vydávané vlastní zákony a nařízení, vyhlášky technik na STK musí postupovat jenom v souladu a na jejich základech...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
No keď navigácia tak pánové a dámy Slovenský KOMUNISTICKÝ hajzli zasa zabodovali - máme zákaz mať navigáciu na prednom okne -nemôžu tam byť žiadne predmety ktoré sa pripevnujú prísavkou To sú normální K...TI čo nevidia ani nos medzi očami a já už som pevne rozhodnutý že moje dcery nech sú už s tade preč a my je budeme následovať lebo už to tu je ako v Číne a zachvílu nám zakážú aj internet hovada sprosté
No , tak to tady čtu a plně s Vámi kluci souhlasím. Bohu-žel, ten chlapec na STK je právě ten zakomplexovaný hoch s razítkem v ruce, bez nějž se neobejdem. Jako za komoušů nám jasně dává najevo, kdo je na STK pánem. No a zkuste oponovat, nebo si jít stěžovat. On má totiž pravdu!!! V té vyhlášce je skutečně uvedeno, že do zorného pole řidiče je zakázáno umísťovat předměty, vlaječky,houpající se botičky a pod. Je to jeden ze zapomenutých bodů, které se přenášejí podružně a platí dodnes, od vyhlášky č. 141 nebo 145. To ale nevím přesně.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
...no jo Hynku jasně vono to tam je od č.145 / č.80 / č. 100 s tou končím proto, že dnes už jich je přehršel a mě to prostě nebaví číst...
Inu mějme se fajn a strčme si GPS a vše usnadňující pomůcky do prd... a milujme za to své zákonodárce
Inu mějme se fajn a strčme si GPS a vše usnadňující pomůcky do prd... a milujme za to své zákonodárce
serpico
serpico
Hlavně že když člověk jede po dálnici z/do Prahy, tak 9 z 10 kamioňáků se za jízdy kouká na filmy na DVD a někteří při tom mají i nohy hozené na palubce. Nechávám si nadělit svou první navigaci (Mio Moov 400u Tatu) pod stromeček a rozhodně ji hodlám i používat podle návodu!
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
...a stále čekáme na názor z druhé strany tedy policie - polismena Franty P, nakonec má to snadnější viz. pozůstatek z vyhl č. 145 / č. 80 / č. 100 a nových je tolik, že orientaci to ztěžuje prostě v jedné je odkaz na další...a já si je nehodlám k vůli to, koupit anebo stahovat z internetu - polismeni mají určitě nějaký " metodický pokyn "
...tak co Františku ?
A hlavně mějme se fajn
...tak co Františku ?
A hlavně mějme se fajn
serpico
serpico
Pěkný den
Já to mám teda taky na skle vlevo nahoře zkrátka jen tak jedním vočkem mrknu a vím kde jsem
I když je pravda,že někteří tam mají víc vlajek jak dřív na Prvního máje a ještě hračky a já nevím co ještě a to si myslím,že by měli trestat protože to dovede odpoutat pozornost
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Já to mám teda taky na skle vlevo nahoře zkrátka jen tak jedním vočkem mrknu a vím kde jsem
I když je pravda,že někteří tam mají víc vlajek jak dřív na Prvního máje a ještě hračky a já nevím co ještě a to si myslím,že by měli trestat protože to dovede odpoutat pozornost
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí