Elektrika
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Elektrika
nejaka kabelaz ktera je pripletena nekam pod palubkou kde se zkratuje pri seslapnuti spojky.
pripadne jeste nekde v motoru kolem lanka spojky.
pripadne jeste nekde v motoru kolem lanka spojky.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Začiatok konca ložiska alternátora ?ťažko takto posúdiť. Aj to vadáva nejaké pazvuky,hlavne z alternátora ?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
no zvuky vydava modul od rozdelovača..a tiez som si myslel ze alterator ale nemam ten pristroj..ale tam musi niekde byt kablel precvaknuty lebo to aj ked zapnem smerovku všetko mi blika..tak čo baterka to nieje lebo som dal druhu..
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je nastopro kábel,ako píše Palikx,to som mal raz na škodovke,že ešte aj ručičky na prístrojovke poskakovali pri zapnutí smeroviek a bol to práve kábel pod prístrovkou,čo mal porušenú izoláciu
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
ok dakujem..ale bola to blba kostra na aute ..aj tak dik
U mna to bolo vadne ukostrenie. Akumulator - karoseria. Karoseria bola k akumulatoru pripojena cez spojkove lanko.