zdravím mám takovej problém s Daewoo Nexia 1,5 i. rv 98
Kupoval sem si ho červenci tohoto roku.
Po cca měsíci sem k němu přišel že pojedu,ale nerozsvítily se ani žádné kontrolky,prostě mrtvý.Nešlo to ani přes startovací kabely.Před tím se slyšel nějaký cvakání v místech dveří u řidiče,patrně centrální zamykání.
Po odtahu na laně přes půlku Prahy ( což byla docela sranda ) mi v servisu vyměnily baterku a nějaký rozvody.
Po týdnu co sem nejel s autem mi opět nejelo ani nerozsvítily kontrolky.Mezitím bohužel čistili ulice tak mi ho odtáhli.( dobrý 2 tisíce v vyletěly oknem )
Na odtahovém parkovišti jsme to opět zkoušeli přes startovací kabely,auto se rozsvítilo spustil se alarm,kterej vůbec nešel vypnout.Při pokusu o otočení klíčkem to jen zlehka škytlo,ale nenastartovalo.
Mezitím se nějak zvláštně samo od sebe stáhlo okýnko u řidiče a nešlo zpátky zavřít,to se nakonec nějak umoudřilo a zavřelo se.
Nemáte někdo nějakej nápad čím to může být a kolik mě to může tak stát. děkuju peppe.
problém s Daewo Nexia 1,5 i
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Re: problém s Daewo Nexia 1,5 i
Ahoj.No tak ako to tak citam to vyzera na niečo co ti vybija bateriu.problem bude niekde v elektrike.Ak ti to samo od seba stiahne okno,zapne sa alarm ktopry nejde vypnuť,tak to treba dat nejakemu schopnemu elektrikarovi.No a cena bude podla toho co s tym mas.Možno je to maličkosť,ale može to byť aj drahsia zalezitosť.
A ak si tam mal dobru baterku ktora po tyždni bola kaput tak to može byt nejaky spotrebič tory bezi furt.Napr kufrove svetlo ktore svieti cely cas kym nevybije baterku.
A ak si tam mal dobru baterku ktora po tyždni bola kaput tak to može byt nejaky spotrebič tory bezi furt.Napr kufrove svetlo ktore svieti cely cas kym nevybije baterku.
Daewoo Nexia HB GLX 1.5 16V
Skoda 120 L
Skoda 120 L
no pekny
kazdopadne elektrikar a vyhodit ten alarm.ten vybiji baterku.
ale nejdriv zpet do servisu kde ti menili baterku at to v ramci reklamace vyresi.tohle je od nich sprostarna.evidentne nikdo neresil odber proudu a vykaslali se na to.tak at to vyresi.
a jestli jsou to takovi dovedove tak to bude drahe.
ale vystrihat alarm a najit kde je problem by mi trvalo asi tak 2 hodiny.
to s tim oknem je divny ale spis to tipuju na poskozene spinace
kazdopadne elektrikar a vyhodit ten alarm.ten vybiji baterku.
ale nejdriv zpet do servisu kde ti menili baterku at to v ramci reklamace vyresi.tohle je od nich sprostarna.evidentne nikdo neresil odber proudu a vykaslali se na to.tak at to vyresi.
a jestli jsou to takovi dovedove tak to bude drahe.
ale vystrihat alarm a najit kde je problem by mi trvalo asi tak 2 hodiny.
to s tim oknem je divny ale spis to tipuju na poskozene spinace
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je potřeba to svěřit do péče dobrého elektrikáře, který změří odběry. Pokud jsi z Brna či okolí, dám Ti tip.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
Moja skúsenosť sa začala podobne. Po kúpe autobatérie po 24 hodinách nejazdenia som nemal ani štipku elekriky. V servise zistili , že krabica imobilizéra bola skratovaná. Vybrali ho a nemal som žiadne problémy. Od tej doby nemám imobilizér. Druhýkrát sa mi toto isté stalo po namontovaní nového autorádia , ktoré mi doporučila predajňa NAY , lebo majú s nimi zmluvu. Já blbec som im nechal namontovať autorádio - ostala aj záruka - a po 24 hodinách som auto nenaštartoval. Zase som sa vrátil do servisu a tam mi zistili , že rádio je zle zapojené a po vybratí kľúča zo spínacej skrinky stále berie prúd a navyše aj eleltricky vysúvateľaná anténa bola pod stálym odberom elektriny. Odstránili závady a od tej doby nemám žiadny problém. Auto mi stálo aj 14 dní - bol som PN - a po 14 dňoch štartoval bez problémov a to do dnešnej doby. Vtedy som si povedal. Keď závadu odstrániť , tak len v servise. Dvakrát návšteva servisu a spolu ma to stálo 30 eur.
Pozdravujem Vás všetkých !
Pozdravujem Vás všetkých !
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
No ak mas ampermeter na tak nabi bateriu, zapoj len minus a medzi plus baterie a privodny kabel zapoj ampermeter. Zapni ho na maximalny rozsah na zaciatok a otoc spinackou do polohy 1. Zistis aky je odber a teda ci je to v baterii alebo elektrike auta. Napis aky mas alarm ale predbezne ti moze vsetky problemy robit alarm , hlavne ak mas urobene aj dorazy na okna
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
Ghost: Kedze sa mu auto vybija aj ked stoji (bez kluca), nemusi nic otacat a snaci to zmerat rovno. Ja by som vsak asi meral odpor medzi kablami, co idu na baterku (samozrejme, po tom, ako to clovek o accu odpoji), clovek tym odhuli menej meracov