Navigace

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
simone
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace

Příspěvek od simone »

ma niekto tuna Iphone 3G??? mam zopar navigacii z applestore podelím sa :D
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Reklama

Hynek

Příspěvek od Hynek »

Tak skoro po měsíci - Opakuji svou prosbu o pomoc s novelizací map pro NAVIGON TS 7000T Nevím kde a nevím jak. Mám tam mapy z roku 2007. dík za pomoc.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Hynku, rád bych Ti pomohl ale nenanacpal jsem do své navigace Medion 4210 mapa navteg ani databázi radarů, navíc si myslím, že jde o placenou službu mám přiložené v balení i mailové adresy a ceny...já mám mapy z 08 a zatím nemám problém, dvakrát se mi stalo, že nevěděla např.: ve Dvoře Králové v postranní uličce ale nejsem vůl abych někomu vjel do dvora v zápětí se chytila, ...no to je reakce na ty historky jak někdo skončil v rybníku...
nemůžu si ji vynachválit...
...a někdo třeba najde způsob rychlé aktualizace...teď se myslím prodávají navigace s doživotní aktualizací...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja mam original TOMTOM ONE XL, jde do nej nahrat co chci, je to mercedes mezi navigacemi, sice si clovek trosku priplati ale zase je to kvalita. Nahrani POI a ostatnich veci neni problem, aktualizace denne - www.tomtom.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Woyta

Příspěvek od Woyta »

Ja mam chytry telefon (HTC kaiser) a moznostech navigace se nemusim zminovat. (TT, Igo, google maps a dalsi) Preci jen tam kde Tomtom konci zacina prace pro turisticke mapy. Preci jen kdo ma sebou tahat tolik veci.
Akorat koda, ze na PDA zatim nefunguje Tomtom Truck
To budu muset hit do TT zarizeni.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:? Kluci, ani nevíte , jak Vám ty vaše krásné a dobře "makající" navigace přeji. No nicméně jsem se chtěl pokusit svůj navigační přístroj ,respektive jeho mapy novelizovat. Děkuji Simonimu a Vlastovi za snahu, ale to mě moc nepomůže. Když kliknu na odkaz, tak je všechno v technické angličtině a jsem v pr...i. Anglicky se dokážu tak nejvíc na něco zeptat, poděkovat a pozdravit. A to je zoufale málo. 65 holt je 65. S tím nic neudělám. Takže ještě jednou všem snažícím se mě pomoct děkuji za snahu.
I já považuji svou navigaci, za téměř nejlepší co je k mání. Umí všechno možné, ale má staré mapy. Musím se s tím smířit. :x :x :x
KALOS 1,2.,Klíma.
mino

Příspěvek od mino »

Ak niekto chce kupovať Garmin aj príslušenstvo a chce kupon na zlavu 20 % tak mi dajte vedieť. Došlo mi to poštou od T-Comu akože darček. Je to jednorázový poukaz na nákup. Nič zato nechcem, možno to niekomu pomože.
Škoda Roomster TSI
Woyta

Příspěvek od Woyta »

Hynek píše::? Kluci, ani nevíte , jak Vám ty vaše krásné a dobře "makající" navigace přeji. No nicméně jsem se chtěl pokusit svůj navigační přístroj ,respektive jeho mapy novelizovat. Děkuji Simonimu a Vlastovi za snahu, ale to mě moc nepomůže. Když kliknu na odkaz, tak je všechno v technické angličtině a jsem v pr...i. Anglicky se dokážu tak nejvíc na něco zeptat, poděkovat a pozdravit. A to je zoufale málo. 65 holt je 65. S tím nic neudělám. Takže ještě jednou všem snažícím se mě pomoct děkuji za snahu.
I já považuji svou navigaci, za téměř nejlepší co je k mání. Umí všechno možné, ale má staré mapy. Musím se s tím smířit. :x :x :x
Doporucuji zkusit Google Translate. Ja treba neumim rusky ale neco z toho vylustit dokazu. :)
http://translate.google.cz/?hl=cs#
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Vojta

Příspěvek od Vojta »

milosh píše:Ja mam original TOMTOM ONE XL, jde do nej nahrat co chci, je to mercedes mezi navigacemi, sice si clovek trosku priplati ale zase je to kvalita. Nahrani POI a ostatnich veci neni problem, aktualizace denne - http://www.tomtom.cz
A pak jedu na sraz a bloudím a bloudím .... :lol: :lol: :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Přeji všem na foru hezký den :o) ano " Vojto " máš pravdu :o) než jsem se naučil " TOMTOMA ONE " správně seřídit a nastavit, tak jsem si zkoro xx nafackoval a zanadával na šmejd a podobně. Dneska je to zcela jiné, pochopitelně, že to chce pravidelnou aktualizaci map stahováním těch novelizací a zcela bezplatně. Už jsem se to konečně naučil a jsem spokojený uživatel TOM TOMA hlavně když jezdím po Německu a na Slovensko - mám tam ještě mapy Polska a Madarska. Není to zas až tak špatná navigace :o) a hlavně moje babí to jistí :o) čau :lol: " Vazoun " :lol:
------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :P
Matiz SE II. 0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Zdravím Vás oba!!! To víš , není nad živou navigaci!!!! :D I Když je trochu dražší!! :lol: :lol: :lol:
KALOS 1,2.,Klíma.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Hynek píše: To víš , není nad živou navigaci!!!! :D I Když je trochu dražší!! :lol: :lol: :lol:
Naprostý souhlas!!!! A když je to současně myčka, pračka a umí vařit atd., k nezaplacení :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo jo to sú najlepšie mapy já je mám taky rád :lol:
Přílohy
carovna-jaskyna-small.jpg
carovna-jaskyna-small.jpg (71.08 KiB) Zobrazeno 2077 x
Woyta

Příspěvek od Woyta »

Hynek píše:Zdravím Vás oba!!! To víš , není nad živou navigaci!!!! :D I Když je trochu dražší!! :lol: :lol: :lol:
Az ti bude pri ostrejsi jizde kecat do rizeni tak ocenis tu elektronickou. :)
Vodnik
milosh

Příspěvek od milosh »

Vojto ty aby ses neozval zase :D To bylo jeste pred lety, dnes uz to je trosku jinde :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „POKEC“