Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
edie píše:Husty jak si udelal ty zadni svetla?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to mi chceš povedať že 1.2 sa dá s vačkou tak brutálne výkonovo zvýšiť ?Dusan19 píše:Ta vackova hriadel sa tyka motorv 1.2 SOHC
Scorpion.11 píše:Též jsem trošičku upravoval tak se koukněte![]()
philipsi nekupuj je to odrb vraj na modro svietia a svietia viacej bielo a inak ničpaja truhlik píše:Tak sem kupil dnes silverstar a musim rict onicem. daleko horsi na mokru než ty co mam včilej.. ještě skusím nightbreaker a pokud ani ty tak pujdu do philips blue vision nebo tak neco asi. cool blue od osramu hned zamitam ma je kamoš a sviti na mokru a vubec hrozně.. to radši ty silver star zitra reknu jak sem dopadl stemi night breaker nebo neporadi nekdo ještě něco?!!
wow jaká krásaladinek píše:jarik to by sedlo k tvé barvě!!!
mne odpísalmino píše:No neviem tomu týpkovi čo uvádza Jarík som písal asi 3-4 x a žiadna odozva.
Dusan19 píše:co poviete na toto:
toto by ma tiež zaujímalo ako to vyrobiť z tej plastovej mriežky čo je na autodoplnkochDusan19 píše:ocharana chaldica pred skalkami
ozaj kde sa dá taká rozpera ako je na foto zohnať na hatchbag ?MDusan19 píše:nieco na inspiraciu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |