Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Od včera sa nevrátil domov pes - bígel ušiel so susedovým špicom do dediny... už mám zlý pocit
- Reklama
...inu uznávám a ctím jak hereckou tak sportovní kariéru a František Veselý byl pan hráč ( a to v té době hráli za pět padesát...) a to uznávali i fandové druhých mužstev jsou to ovšem subjektivní názory tedy moje vlastní, to platí i pro herce určitá generace bohužel ta odcházející je u mě preferovaná a nastupující mladý si to jaksi musí nejdříve zasloužit...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
...a palck - u nechť se brzo vrátí ten rošťák - biegl, znám to velmi dobře, náš Filda, když ho dám na volno a nasadí " indiánskej skřek " tedy něco vyčenichal prostě zmizí, vrací se na stejné místo do 15 - 30 - 45 minut ale jsou to nervy...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Rošťák sa dnes chvalabohu vrátil. a dostal porciu nitran salámy (určenej pôvodne nám) misku gulášovej polievky a do búdy nový koberec.Serpico píše:...a palck - u nechť se brzo vrátí ten rošťák - biegl, znám to velmi dobře, náš Filda, když ho dám na volno a nasadí " indiánskej skřek " tedy něco vyčenichal prostě zmizí, vrací se na stejné místo do 15 - 30 - 45 minut ale jsou to nervy...
Mějte se fajn
...to palck to je dobře,.... no nakonec u nás je Filda člen rodiny...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Sice to nebylo dnes ale včera. Byl jsem na služební cestě na Slovensku a stálo mě to draho. 121 v 80 ani antiradar nepomohl
Aveo 5dv. 1,4 LT
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Co máš za detektor?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Nebolo to sice dneska ale uz skor ale nepotesilo ma.
Zajtra v Piatok ma caka operacia budu mi vyberat krcne mandle.
Dneska stvrtok sa tam uz musim dostavit.
Nepotesilo ma to veru pretoze zase nebudem moc dlho JEST
Ale najviac co ma hneva je to ze v KE ma byt jedne koncert na ktory sa uz strasne dlho tesim a mam nan kupenu vstupenku uz skoro viac ako polroka dopredu.
Bohuzial je v sobotu kedy ma pustia domov aj to len kvoli tomu ze mamina je zdravotnicka takze zbohom Sonata Arctica
A drzte palce nech ma dorezu dobre takze par dni tu nebudem
Zajtra v Piatok ma caka operacia budu mi vyberat krcne mandle.
Dneska stvrtok sa tam uz musim dostavit.
Nepotesilo ma to veru pretoze zase nebudem moc dlho JEST
Ale najviac co ma hneva je to ze v KE ma byt jedne koncert na ktory sa uz strasne dlho tesim a mam nan kupenu vstupenku uz skoro viac ako polroka dopredu.
Bohuzial je v sobotu kedy ma pustia domov aj to len kvoli tomu ze mamina je zdravotnicka takze zbohom Sonata Arctica
A drzte palce nech ma dorezu dobre takze par dni tu nebudem
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
V KE bude Sonata????????????????????????Ach jo..t.ak to nepotěšilo ani mě
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Foxo držím palce,aby si to čo najskôr mal už za sebou a v pohode rozchodil a hlavne mal už potom svätý pokoj po zdravotnej stránke.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...taky Ti držím palce, a ať už je klidek a pokoj...no něco za něco, máš smůlu v termínu...
Inu mějte se fajn a zdrávy....
Inu mějte se fajn a zdrávy....
serpico
serpico
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Jo a mam taky pocit ze u vas bola pred tyzdnom alebo bude teraz dakedy Su to ale info co mi vravel kamarat cez sms.Ivoš píše:V KE bude Sonata????????????????????????Ach jo..t.ak to nepotěšilo ani mě
Inak zatial som stale v nemocnici takze nakoniec ma nepustili ani v sobotu ani v nedelu ale dufam ze uz v pondelok ma pustia. Posledne mandle su von a ja si uzivam svojej bolesti ktora dufam zu bude coskoro prec.
Majte sa
PS: Ivan
Tu boli
12.11.2009 Club Roxy, Prague Czech Republic
13.11.2009 Masters of Rock Cafe, Zlín Czech Republic
Naposledy upravil(a) FoXo dne pon lis 16, 2009 14:42, celkem upraveno 1 x.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Držím palečky, ať to nebolí
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
...inu vše přebolí ale hlavně už nikdy více... a bez pooperačních komplikací, prostě hodně zdraví... a ať seš brzo doma v pohodě...
Mějte se fajn, v nemocnici to je otrava...
Mějte se fajn, v nemocnici to je otrava...
serpico
serpico