Aveo a spotřeba
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Aveo a spotřeba
Spotreba trochu klesne po zábehu, len teraz ranné aj celodenné studené štarty a doba zahriatia motoru v zime si svoje spapká. Podľa mňa je spotreba v zime vyššia ako v lete
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
po 5000 už uvidíš rozdiel ako som videl ja neboj všetkoide lenna to treba čashogofogo píše:Doufám, že se s mojim Avejkem taky dopracuju:-)!! Já totiž taky jezdím na spotřebu. KDyž to jen trochu jde, nechat to ke křižovatce "doťapat". NIc prudkého.... Proto se mi Těch 8 litrů zdá moc. No motor ještě smrdí novotou, tak uvidím po pár tisících kilometrů...Lucaso1 píše:no nechcem sa chváliť ale ja dokážem kombinovanú pod 6 litrov
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Re: Nové aveo a spotřeba?
Ahoj Oki...jak jsem slíbil, tak činím....Tož já mám najeto 500 km. 80% po dálnici tzv. na pohodu. Nehonil jsem to. I tak, bohužel, spotřeba 8 litrů:-((! Tož stejně jako Ty i já doufám, že se motor po zajetí umoudří a dostanu se "normální" spotřebu....oki píše:Ahojte.Volám sa Tibor.Od 12.6.09 máme novučičký Chevrolet Aveo 1,2 16V,edícia komfort,červenej farby.A v ten deň som sa rozlúčil s daewom nexia.česť jej pamiatke.Ešte ho mám krátko ale zatiaľ som spokojný.Mám pocit,že veľa žerie,aj u vás to tak na začiatku bolo?(7-8l/100km).
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Díky Lucaso 1....Taky tomu věřím. Já dám hodně na klidnou jízdu. Nejsem žádný divoch. Rád nechám auto ke křižovatce jen tak došourat....pochopitelně, když vidím, že je tam stejně červená:-))! Prostě není důvod, proč bych měl mít doma "tank" )! Měl jsem MAtyze...v pohodě okolo 5 litrů. I Favorit si vzal lehce nad 6 litrů.... Takže si nemyslím, že bych neuměl řídit tak, abych něco pošetřil:-)!
Je ovšem fakt, že jsem v životě neměl "funglovku", tak proto nemám žádné zkušenosti a proto se teď té spotřebě trošku divím...)!
Je ovšem fakt, že jsem v životě neměl "funglovku", tak proto nemám žádné zkušenosti a proto se teď té spotřebě trošku divím...)!
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
Neboj ona sa tá spotreba ustáli,ja mám niečo cez 4000km a je to poznať.
Len pozor nato ako počítaš tú spotrebu lebo už tu bolo zopár omylov.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
Chalaani čas vyrieši všetko len treba byť trpezlivý
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
"Čas otupí i ostrý břit!":-))):-))! Jojo taky tomu věřím:-)))!Lucaso1 píše:Chalaani čas vyrieši všetko len treba byť trpezlivý
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
u nás je to tak že funglovky sa vždy kupujú no ale to tak že pokial sa to nerozpadne ták nič nové a hej človek sa učí a všetko nové je k niečomu dobré tak veľa šťastne najazdených kilometrovhogofogo píše:Díky Lucaso 1....Taky tomu věřím. Já dám hodně na klidnou jízdu. Nejsem žádný divoch. Rád nechám auto ke křižovatce jen tak došourat....pochopitelně, když vidím, že je tam stejně červená:-))! Prostě není důvod, proč bych měl mít doma "tank" )! Měl jsem MAtyze...v pohodě okolo 5 litrů. I Favorit si vzal lehce nad 6 litrů.... Takže si nemyslím, že bych neuměl řídit tak, abych něco pošetřil:-)!
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
hej to počítanie spotreby býva občas mýlnikommato8876 píše:Neboj ona sa tá spotreba ustáli,ja mám niečo cez 4000km a je to poznať.
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
JOjo já vím:-))! Já tak dříve hlídal, jestli je motor pořád v pohodě. Teď, když čtu, jakou inzerují u Avea spotřebu, tak bych se ji rád přiblížil. 8 litrů téměř mimo město mi prostě přijde hodně, ale se tu už psalo....jezdit jezdit a ono si to sedne:-)!Lucaso1 píše:hej to počítanie spotreby býva občas mýlnikommato8876 píše:Neboj ona sa tá spotreba ustáli,ja mám niečo cez 4000km a je to poznať.
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
presne ták ako vravíšhogofogo píše:JOjo já vím:-))! Já tak dříve hlídal, jestli je motor pořád v pohodě. Teď, když čtu, jakou inzerují u Avea spotřebu, tak bych se ji rád přiblížil. 8 litrů téměř mimo město mi prostě přijde hodně, ale se tu už psalo....jezdit jezdit a ono si to sedne:-)!Lucaso1 píše:hej to počítanie spotreby býva občas mýlnikommato8876 píše:Neboj ona sa tá spotreba ustáli,ja mám niečo cez 4000km a je to poznať.
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
no ten čas je niak proti mne menej to žralo keď to bolo v zábehu ako teraz to už je vyše roka a 15 000 km za nami je to raz pod 7 a raz aj 8 teraz to testujem že stým jazdím len ja a uvidím ale kým nevyriešuim tie kolísajúce otáčky tak to bude zlé aj keď blbli od novoty, myslím že chyba bude inde ale neviem kde.
Chevrolet Aveo 1.2 8V Komfort sedan 2008, bordová metalíza
Ex naše: Škoda 120 GLS, Lada 2105 1500cm3, Ford Probe 2.2 GT Turbo, Opel Corsa B ECO 1,2 8V, Opel Corsa C 1.0 12V.
Služobné: Octavia 1.6 SR 20V, Toyota Rav 4 2.0 VVTi, Fabia 1.4 16V, Peugeot Partner 1.9 D a 1.6 ben., Boxer 2.5D a 2.2 HDI
Ex naše: Škoda 120 GLS, Lada 2105 1500cm3, Ford Probe 2.2 GT Turbo, Opel Corsa B ECO 1,2 8V, Opel Corsa C 1.0 12V.
Služobné: Octavia 1.6 SR 20V, Toyota Rav 4 2.0 VVTi, Fabia 1.4 16V, Peugeot Partner 1.9 D a 1.6 ben., Boxer 2.5D a 2.2 HDI
Byl jsem teď v sobotu na okružní jízdě po bazarech z bratránkem (Havířov, Brno, Malacky, Prievidza), 70% dálnice (150 - 160 Km/h) a na 40 litrů jsem najel 620km což je nějakých 6,5l. Jinak jak jezdím do práce 8km tam 8 spátky tak najedu na plnou tak kolem 550km (7,3l) takže jsem docela spokojený.
- Přílohy
-
- DSC00824b.JPG
- jinak palubní počítač ukazoval toto
- (204.42 KiB) Staženo 112 x
Aveo 5dv. 1,4 LT
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
Jarik, ja mam uz malinko cez 13000km, a priemer mam 6.73l/100km, ako som pisal vysiie.Jarik píše:Hogofogo spotreba ti klesne no nečakaj 2l. To sa ustáli tak o 0,5-1l menej, ale zabehnutý motor je aj tak až pri 15-20tis km, takže jazdi
Zeby sa to k tym 20000km este mohlo zlepsit ? No potesil by som sa
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
To mi chces nakukat, ze pri rychlosti 150-160km/h mas spotrebu 6.5l ?Lucas píše:Byl jsem teď v sobotu na okružní jízdě po bazarech z bratránkem (Havířov, Brno, Malacky, Prievidza), 70% dálnice (150 - 160 Km/h) a na 40 litrů jsem najel 620km což je nějakých 6,5l. Jinak jak jezdím do práce 8km tam 8 spátky tak najedu na plnou tak kolem 550km (7,3l) takže jsem docela spokojený.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008