Doba dodání
Moderátor: Blue Lanos
Re: Doba dodání
Dle krátkých a útržkovitých zpráv z netu by Cruze ve verzi HB (combi nebude vůbec), měl být ve 3Q/2010, ale čert ví jestli už ve výrobě, nebo jen skončený vývoj. Ale dle mých poznatků dost lidí preferuje naopak HB než SDN, je to v nátuře.
- Reklama
Zdravím všechny fandy Cruze. Nevíte někdo, jestli už v těchto dnech dorazila dávka nových Cruze do ČR? Stále čekám a čekám, dealeři nic moc nesdělí, možná už přejdu ke konkurenci (což se mi moc nechce) ...
CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza / předtím Nissan Almera a Ford Sierra
No já taky stále čekám a poté, co jsem opětovně kontaktoval dealera sem se dozvěděl, že 29.10. dorazil trajekt do madarska a ted by měly bejt auta na cestě. řekl, že tento nebo nejpozději příští týden by to mělo být tady, tak doufam že zas nekecá.
Chevy Cruze 1,8 LT v krásně bílé barvě
Zřejmě to bude asi pravda, protože i mě dealer odpověděl v podobném duchu, že se dočkám tento týden a že se zrovna vyřizují celní papíry celé dodávky do ČR.lubas píše:No já taky stále čekám a poté, co jsem opětovně kontaktoval dealera sem se dozvěděl, že 29.10. dorazil trajekt do madarska a ted by měly bejt auta na cestě. řekl, že tento nebo nejpozději příští týden by to mělo být tady, tak doufam že zas nekecá.
Tak se snad už konečně dočkáme.
CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza / předtím Nissan Almera a Ford Sierra
To sice ano, ale ty co jsou k dodání ihned, tak se jedná o nejnižší výbavu Base,ty lepší výbavy LS a LT jsou k dodání leden 2010.. To bych se spíše podívala přímo stránky dealerů chevrolet a koukla, jestli náhodou nemají nějaké na skladě, i třeba předváděčku, ale nejlépe ve výbavě LS a v automatu..
rudla píše:Na automodulu.cz je jich pár na prodej.
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Já minulý týden zahlédl na trase z Jaroměře do Hradce 2 návěsy plné Aveí, ale Cruzeho žádného...pepe16 píše:Zdravím všechny fandy Cruze. Nevíte někdo, jestli už v těchto dnech dorazila dávka nových Cruze do ČR? Stále čekám a čekám, dealeři nic moc nesdělí, možná už přejdu ke konkurenci (což se mi moc nechce) ...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ahoj lidi,
musel jsem to stornovat a je mi to líto, potřebuju jezdit a nemám koně . Jdu do konkurence (Fix Or Repair Daily - snad to nebude platit )) , ale Cruze bude stále má "srdeční" záležitost. Těm , kteří čekají : Přeji Vám hodně trpělivosti a ať to čekání je korunované báječným návratem domů v novém Chevy A těm, kteří už jezdí , ať je spotřeba poloviční.
musel jsem to stornovat a je mi to líto, potřebuju jezdit a nemám koně . Jdu do konkurence (Fix Or Repair Daily - snad to nebude platit )) , ale Cruze bude stále má "srdeční" záležitost. Těm , kteří čekají : Přeji Vám hodně trpělivosti a ať to čekání je korunované báječným návratem domů v novém Chevy A těm, kteří už jezdí , ať je spotřeba poloviční.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Je to škoda, ale chápu tě....do konce roku bych měl dostat nového služebáka...původně jsem chtěl šéfa ukecat na Cruze, ale jak to vypadá, bude to asi Octavia...čas od času se v ní teď projedu a začínám přehodnocovat svůj vztah ke Škodě....nebýt několika detailů, jako např. tuhost podvozku, pro mou postavu (193 cm, 100 kg) malých dveří a předraženosti, tak bych si jí klidně koupil i normálně.
Asi velmi podcenili zájem v Evropě...já teď potřebuju hodně jezdit....stavíme elektrárny v Mimoni a Markvarticích a potřebuju tam být denně, takže čekat na auto na objednávku, nebo si vzít skladovku, ale bát se "porodních much"...to si nemůžu dovolit....
Asi velmi podcenili zájem v Evropě...já teď potřebuju hodně jezdit....stavíme elektrárny v Mimoni a Markvarticích a potřebuju tam být denně, takže čekat na auto na objednávku, nebo si vzít skladovku, ale bát se "porodních much"...to si nemůžu dovolit....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No ona už má vzhledem ke konfigurovatelnosti, kvalitě a "finanční krizi" dneska Koktáfka celkem adekvátní cenu.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale pořád za výbavu, kterou bych rád, dám dejme tomu něco okolo 450 000 Kč....nicméně, začíná být mým favoritem....když jedu v Octávce nebo Fábce, tak je to paráda...jen tu 1.2ku musím honit min na 3000 ot
To já se taky furt nemůžu rozhodnout mezi Octávkou a Cruzem. Zatím mám Fábku I. a to bych řekl, že na svou třídu bylo hodně slušné auto . Dokonce mi jízda v ní přijde zábavnější než v Octávce. Cruze má zase příjemně strmé řízení.
to Ivoš: Tobě se zdá Octávka komplexně lepší než Cruze?
to Ivoš: Tobě se zdá Octávka komplexně lepší než Cruze?
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
V tomto porovnání nemohu sloužit, jelikož jsem v Cruzu ještě nejel a neřídil ho. Jen jsem v něm seděl....v tomhle ohledu je pro mě pohodlnější o 0,5% Cruze.
Takže komplexní hodnocení ti dát bohužel nemůhu. Nicméně po zkušenostech za posledních 5 měsíců ježdění ve Fabii 1 a 2 a v Octavii 3 (prodloužená přední světla a la Cruze) si mě Škodovka opět získala.
Suma sumárum bych dokázal říci snad jen toto, že pokud se čekací doba na Cruze neustále protahuje a ty máš možnost jít do Octavie za dobrou cenu, tak bych s klidným srdcem do Octavie šel. Protože na tužší posilovač řízení, tužší podvozek a menčí otvor dveří se dá zvyknout. Jen bych šel do vyšší kubatury než je 1,6, protože 1,6ka je do 3 tisíc otáček mrtvá.. .totálně...Takže asi takto
Takže komplexní hodnocení ti dát bohužel nemůhu. Nicméně po zkušenostech za posledních 5 měsíců ježdění ve Fabii 1 a 2 a v Octavii 3 (prodloužená přední světla a la Cruze) si mě Škodovka opět získala.
Suma sumárum bych dokázal říci snad jen toto, že pokud se čekací doba na Cruze neustále protahuje a ty máš možnost jít do Octavie za dobrou cenu, tak bych s klidným srdcem do Octavie šel. Protože na tužší posilovač řízení, tužší podvozek a menčí otvor dveří se dá zvyknout. Jen bych šel do vyšší kubatury než je 1,6, protože 1,6ka je do 3 tisíc otáček mrtvá.. .totálně...Takže asi takto
S těma čekacíma lhůtama na Cruze je to opravdu špatný a je to škoda, protože tím ztratí řadu potencionálních kupců.
Máš pravdu - Octávka 1,6 MPI je utrpení (před týdnem jsem ji zkoušel a rozhodně bych to nebral), nechápu proč v Světu motorů neporovnávali tento motor právě s 1,6 v Cruzovi.
Máš pravdu - Octávka 1,6 MPI je utrpení (před týdnem jsem ji zkoušel a rozhodně bych to nebral), nechápu proč v Světu motorů neporovnávali tento motor právě s 1,6 v Cruzovi.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Asi proto, že by Octavia v tomhle ohledu prohrála....ono problém je ale třeba i v hustotě sítě prodejců a autorizovaných servisů....třeba tady v Pardubicích je sice prodejce, ale jeho servis má dlouhodbě velmi špatnou pověst (drahota, nekvalitní práce) a další je až v Rychnově nad Kněžnou nebo Trutnově...a právě tohle mě taky odrazuje od doporučení šéfovi, jaké auto koupit....Škodovka tu má 3 prodeje a servisy a v okolí Pardubic do 10 km jsou další 2
Přijde mi to, že Chevrolet udělal parádní auto, ale nezvládl distribuci...totálně a po všech stránkách
Přijde mi to, že Chevrolet udělal parádní auto, ale nezvládl distribuci...totálně a po všech stránkách