Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Koupil jsem je normálně v obchodě s auto doplňkama. Tady v Olomouci. Jen to chce zvít jednu matici sebou, protože existují různá stoupání šroubů a matic. Po internetu bych se bál, že mi pošlou něco, co k vůli stoupání závitu, nepůjde našroubovat.ladinek píše:a ty máš bezpečaky na plecháčích? koupils je přes net? když tak dej link ,ty moje jsou na plecháče krátké jsou jen na alu.Aut na pupku už jsem viděl taky dost.
No já si myslel, že to bude základ, ale nemám s tím zkušenost, a tak ze sebe raději udělám neználka, jen kdyby to alespoň jednomu z Vás pomohlo:-))! Čidlo je super! Lidi si sice houkajícího auto nevšímají, ale zmetek znervózní a uteče:-)!paja truhlik píše:hogofogo: promin ale tohle je podle mého názoru základ . ja bych lité kola na auto bez bezpečáku nedal.. ale i tak je dobré že si to sem napsal.. upozornění bezva.![]()
![]()
ale na plechy semto ještě nezkoušel říkate že i plechy za bezpečit jo?!! no ja mám alrm na cidlo kdyz se pohne auto jen ao kousek tak spusti svou.. to by mnelo pomoct snad..
Tak jako ve všem i tady platí, že na každou "zbraň" existuje "protizbraň". Auto taky zamykáš, ale jaká je to překážka?? Je, ale fakt, že druhů nádstavců je přes 90!! Tož si říkám, že každý zloděj přecijen pospíchá, a tak půjde jinam. To číslo svého konkrétního nástavce si musíš někam napsat, protože když ho ztratíš, tak máš trochu problém:-))!sacurovca píše:No a ste si istý, že Vám tie matice pomôžu, stačí,že si zlodeji kúpia nadstavce, keď už chcú kradnúť kolesá a hotovo...
Třeba neměli....to nevím, ale jedno vím jistě,na tom břichu bych ji mohlo skončit daleko více, kdyby bezpečáky nebyly vůbec... Bylo by zajímavé mít statistiku, kolik ukradených kol mělo bezpečáky a kolik ne.sacurovca píše:No to áno, ale ako mi vysvetlíte, prečo toľko aut skončí na bruchu, to nemali bezpečáky?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |