svedka netreba stačí špz a číslo linkyDusan19 píše:na cestach je plno takychto K. . . tov a najhorsie je to ze su to aj vodici z povolania sof. autobusov. . . Mam aj taketo skusenosti ze Vam neda prednost autobusar s ludmi, ja som bol plne nalozeny a este aj privesny vozik, no brzdil som aj zubami. Na tom by nebol nic neobvykle v dnesnej dobe ale ked Vam to ten isti sofer zopakuje na nasledujucej zastavke ked vychadzal zo zastavky autobusu ako keby nic neslo. Mal som chut vtrhnut do autobusu a tam mu nalozit na tu spr...tu hlavu. Ked som to vyrozpraval kamaratovi co pracuje u policii: povedal keby si mal svedka, staci zavolat hliadku a moze prist aj o vodicak.
Maximálna rýchlosť s AVEOm
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Maximálna rýchlosť s AVEOm
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- Reklama
No bez mučení se Vám přiznám, že nejsem příznivec pokusů.."Kolik to udělá". Já jezdím z Olomouce do Ostravy a zpět. Jestli zpěchám, nebo ne, je jedno. Rozdíl je okolo 10 minut, takže mi to za tu spotřebu, riziko, pokuty a nervotzitu prostě nestojí! Ovšem, kyž vidím ve zpětném zrcádku, že mě chce někdo předjet, v klidu mu ještě uhnu, mám-li kam!! Prostě jezdím na pohodu, rychlejším se snažím nezavazet! Tedy když píšu na pohodu, tak to neznamená, že bych byl "brzda"! Prostě dle předpisů.
On můj "Chevi" taky není žádná závodnička a já nejsem Schumacher:-)!!
On můj "Chevi" taky není žádná závodnička a já nejsem Schumacher:-)!!
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
takto dokazovat vinnu je zlozite lepsie je ked mas svedkaLucaso1 píše:svedka netreba stačí špz a číslo linkyDusan19 píše:na cestach je plno takychto K. . . tov a najhorsie je to ze su to aj vodici z povolania sof. autobusov. . . Mam aj taketo skusenosti ze Vam neda prednost autobusar s ludmi, ja som bol plne nalozeny a este aj privesny vozik, no brzdil som aj zubami. Na tom by nebol nic neobvykle v dnesnej dobe ale ked Vam to ten isti sofer zopakuje na nasledujucej zastavke ked vychadzal zo zastavky autobusu ako keby nic neslo. Mal som chut vtrhnut do autobusu a tam mu nalozit na tu spr...tu hlavu. Ked som to vyrozpraval kamaratovi co pracuje u policii: povedal keby si mal svedka, staci zavolat hliadku a moze prist aj o vodicak.
5x lada 2101, Aro 240, Aveo sedan, biela farba, 1,4 16v 69kw
Súhlasim s tebou hogofogo, tiež sa uhnem ked sa ma niekto snaží obehnút. Nech ide, ked má naponáhlo. No asi len 10% vodičov sa uhne mne, nevadí
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
ja ešte aj pribrzdím keď ma obiehajúJarik píše:Súhlasim s tebou hogofogo, tiež sa uhnem ked sa ma niekto snaží obehnút. Nech ide, ked má naponáhlo. No asi len 10% vodičov sa uhne mne, nevadí
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
Jojo přesně tak! Taky mi nedělá problém i zpomalit. Ovšem nesmí za mnou někdo být....hihi protože to už bych taky mohl někoho brzdit, což dělat nechci!Lucaso1 píše:ja ešte aj pribrzdím keď ma obiehajúJarik píše:Súhlasim s tebou hogofogo, tiež sa uhnem ked sa ma niekto snaží obehnút. Nech ide, ked má naponáhlo. No asi len 10% vodičov sa uhne mne, nevadí
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
Přesně tak! Jezděme na pohodu a jestli to někdo vidí jinak, tak ať si jede:-))!Jarik píše:Súhlasim s tebou hogofogo, tiež sa uhnem ked sa ma niekto snaží obehnút. Nech ide, ked má naponáhlo. No asi len 10% vodičov sa uhne mne, nevadí
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
pohoda je tá najvyšia dovolená bo neska som išiel 12 km 60 km/h a pritom je tam 90 lebo dáky pako brzdil môj pruhhogofogo píše:Přesně tak! Jezděme na pohodu a jestli to někdo vidí jinak, tak ať si jede:-))!Jarik píše:Súhlasim s tebou hogofogo, tiež sa uhnem ked sa ma niekto snaží obehnút. Nech ide, ked má naponáhlo. No asi len 10% vodičov sa uhne mne, nevadí
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
Jazda v pohode je tiež pre každého iná. Dnes cesta z Detvy do Mýtnej asi 70km/h miesto 90km/h a dedulo na novej thalii bol v pohode a prilepený na stredovej čiare, no mna pohoda už prechádzala
kolegovia a to ste nešli po novej trojprúdovke do Blavy. v strede šesťdesiatkou autíčko - vľavom deväťdesiatkou ďaľšie a pravý pruh prázdny.
Priemerná rýchlosť v pondelok ráno na dialnici do Blavy 65 km/hod
To by mala natáčať televízia to by bol horor
Priemerná rýchlosť v pondelok ráno na dialnici do Blavy 65 km/hod
To by mala natáčať televízia to by bol horor
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Toto bohužial naši policajt prehliadajú . O trochu prekročíš a idu ta zodrat z kože , no ked brzdíš premávku im to zjavne neprekáža
to su sviatocny soferi. Aj moj kolefa je taky isty, sice jazdi kazdy den ale po meste ist 30 km/hod. to je aj na mna vela a to este aj na trojke. 40 na stvorke a ventily uz klepali aj na kufor.
5x lada 2101, Aro 240, Aveo sedan, biela farba, 1,4 16v 69kw
40kou na 4ke sa snád ani nedá , 4ku radím až pri 80, teda s teplým motorom.
Souhlas!! Já nepovažuji za pohodu "valit" šedesátku, tak kde můžu frčet 90.... Jen tam, kde je devadesát si to prostě "nekvaltuju" 120, toď vše:-))))!Lucaso1 píše:pohoda je tá najvyšia dovolená bo neska som išiel 12 km 60 km/h a pritom je tam 90 lebo dáky pako brzdil môj pruhhogofogo píše:Přesně tak! Jezděme na pohodu a jestli to někdo vidí jinak, tak ať si jede:-))!Jarik píše:Súhlasim s tebou hogofogo, tiež sa uhnem ked sa ma niekto snaží obehnút. Nech ide, ked má naponáhlo. No asi len 10% vodičov sa uhne mne, nevadí
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
No já tu svou jízdu ani náhodou nemyslel tak, že brzdím ostatní! To ani náhodou:-))! Jedu max. povolené rychlosti a když někdo valí rychleji, tak v rámci možnosti s úsměvem uhnu. )!Jarik píše:Jazda v pohode je tiež pre každého iná. Dnes cesta z Detvy do Mýtnej asi 70km/h miesto 90km/h a dedulo na novej thalii bol v pohode a prilepený na stredovej čiare, no mna pohoda už prechádzala
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu