Zadné plato
Moderátor: Blue Lanos
Zadné plato
Zaujimalo by ma ci sa da kupit zadne plato na Matiz(ja osobne som to este nenasiel), lebo chcem dat repro z plata do zadnych tapacirov a potreboval by som novy kus....
- Reklama
Re: Zadné plato
ahoj
mel bych ho mit
na stavu je jeste zalezi jestli je tam fyzicky.
mel bych ho mit
na stavu je jeste zalezi jestli je tam fyzicky.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
a neviete kto v BA a okoli predava, ale vie zohnat?
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
na vrakovisku by sa nenašlo ?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
v BA a okoli co som sa na vrakoviskach pytal tak tam nemali alebo polamane
To je mozno lepsie si z preglejky vyrezat vlastne plato, a oblepit ho ciernym/sedym filcom Bude to vyzerat ok a hlavne odhlucni zvuky z kufra Pripadne tam zamontit rovno tie repraky, a zvuk by mal byt lepsi ako cez povodne origo plato No a posledna vec je cena - par korun za filc, alebo najst vecer pri kontajneroch schopny stary koberec, vytepovat a hotofka. To origo plato ma navyse tesniaci nedostatok - priliehanie zadnych dveri k platu je "odtlmene" takymi dvoma gumickami, ktore: A, vytvaraju fugu medzi dverami a platom (hluky), a za B, zvyknu vrzgat casom o plech dveri. Takze ked sa clovek posnazi, dokaze si vyrezat vlastne plato, ktore bude dokonale tesnit. Ideal je z kartona si vystrihnut presnu maketu, a tu potomna preglejku obkreslit a vyrezat Tot moja skromna rada po odhlucnovaniach
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu