Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od SkylineGTR »

to Ivo R.: Jasně, že to je o lidech. Proto jsem to napsal. A byla by to diskuze na půl hodiny. Jo a s těma kamiónama to je asi všude stejné. Mají povoleno podle zákona max 80km/h, Ty jedeš 110km/h a nemůžeš ho předjet.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Reklama

hladolef

Příspěvek od hladolef »

Ivo R. píše:
SkylineGTR píše:Hrůza, jen doufám, že u nás neuzákoní tu 160km/h na dálnicích. To by už byly pořádné jatka. :?
V povolených rychlostech to není.Vždy je to v lidech. Na německé dálnici není omezení a možná že tam je méně bouraček, než u nás.
Pozor!!!neni omezeni,ale jenom tam kde ti to povoli znacka,a to je na strasne malo usecich.Jinak jsi nekdy rad ze to vubec jede 100(porad jsou zacpy).
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Tak tak já ještě když tam jezdil za kšeftem tak jednou jsem spěchal do Saarbrúckenu tak si mě než jsem tam dojel třikrát vyfotili :lol: Zpátky jsem jel s hrůzou co mě řeknou na hranicích /tenkrát ještě byly celnice/ ale buď měli hodně práce nebo nevím ale projel jsem bez problémů a ani domů mě nic nepřišlo ;) A ty kamióny to samý jak unás a nejvíc dovedli naštvat když se začaly do kopce předjíždět :twisted: Rozdíl v rychlosti měly třeba 5km a za nima kolona i 2km :(
Tak ať nám jezdí a nezlobí -i
hladolef

Příspěvek od hladolef »

Topol píše:Pěkný den :D
Tak tak já ještě když tam jezdil za kšeftem tak jednou jsem spěchal do Saarbrúckenu tak si mě než jsem tam dojel třikrát vyfotili :lol: Zpátky jsem jel s hrůzou co mě řeknou na hranicích /tenkrát ještě byly celnice/ ale buď měli hodně práce nebo nevím ale projel jsem bez problémů a ani domů mě nic nepřišlo ;) A ty kamióny to samý jak unás a nejvíc dovedli naštvat když se začaly do kopce předjíždět :twisted: Rozdíl v rychlosti měly třeba 5km a za nima kolona i 2km :(
Tak ať nám jezdí a nezlobí -i
Pokud Te nezinkasujou na miste,tak Ti nic nepride(neni na to dohoda)To same jsem mnel Ja v cesku.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

hladolef píše:
Ivo R. píše:
SkylineGTR píše:Hrůza, jen doufám, že u nás neuzákoní tu 160km/h na dálnicích. To by už byly pořádné jatka. :?
V povolených rychlostech to není.Vždy je to v lidech. Na německé dálnici není omezení a možná že tam je méně bouraček, než u nás.
Pozor!!!neni omezeni,ale jenom tam kde ti to povoli znacka,a to je na strasne malo usecich.Jinak jsi nekdy rad ze to vubec jede 100(porad jsou zacpy).
jasně , u nás se řeší, že by ta 160ka byla jenom na vybraných úsecích.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Sice to není dnes, ale moje Nubi jde příští týden opět do servisu...nedávno to byl čep a silentbloky na levém předním kole....nyní je to pro jistotu celé rameno + čep a silentbloky na pravém předním....snad už potom bude klid....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Dneska mě vůbec nepotěšila zpráva, že ve věku 65 let zemřel dnes ráno František Veselý - legenda a československého fotbalu. :(
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Vojto nepotěšilo snad nikoho...65 je málo a to měl kondici jako 30letý...viz. televizní šoty ve zprávách...alespoň " dobrá smrt " tedy rychlá a bezbolestná...prostě se neprobudil...a to se taky počítá, jak říká pan prof. Pafko a ví dobře o čem mluví...přejme mu proto krásné šešívané nebe...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
kesko

Příspěvek od kesko »

No pani mna dnes, alebo vlastne vcera nepotesilo ,ked som otvoril balik s antenou na Legu objednanou cez Autofra, tak som zistil, ze je zlomena. Nasledne som reklamoval, a poliaci tvrdili, ze od nich slo vsetko OK, tak som podal reklamaciu na poste, a teraz uz len CAKAT az sa ozvu. Preto doporucujem VSRTKYM rozbalit taketo zasielky uz na poste. Snad to pomoze aspon pri reklamacii. :((
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
To je prácička ! Hlavně výběrový řízení a já nevím co ještě ale práce se k---í :!:
Za to by měli jít na doživotí ale nejen dělníci ale já se nebudu rozčilovat. Nedávno dávali v televizi
Lázně co je Mattonka no něco hroznýho co z nich zbylo zdemolovaný rozkradený jak celá republika :(
Takže se pokochejte :(

http://www.zachrante-karluv-most.cz/fotogalerie.html

No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...jo Topole to mi pobavilo ( vono je to ale smutný...) a nejvíc se zvěčnil primátor Bém... museli jsme napravit " opravu z doby totality v 70 roce... " to poněkud pan doktor přehnal, nechápu jak může srovnávat kvalitu opravy ( a ta byla v tom 70 roce podstatně kvalitnější dnešní, jsem pražák a sledoval jsem ji...) jaksi s totalitním - zřízením, co to je za kravinu, copak lze vše postavit jenom na nenávisti ke komunistům, nebo to je zase jenom o lobismu a získávání " dobrých státníc zakázek " pofidérními fy. které nesplňují ty nejzákladnější podmínky soutěže ale přinášející dostatečný finanční obnos pro schvalovatele...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Konečně jsem se dostal k tomu sem napsat...jak tu bylo psáno, že zemřel F. Veselý, legenda fotbalu......uznávám jedině Premier League a českou ligou pohrdám, protože to je a byla banda lemplů, takže je mi to celkem jedno. Smrt člověka je sice vždy smutná záležitost, ale aby se z fotbalisty dělalo něco extra, byla o něm velká reportáž v TV....to je celkem špatné.
Bohužel to bylo na úkor člověka, který toho dokázal mnohonásobně víc než Veselý a krom pár článků na internetu o jeho smrti nebyla téměř zmínka...
Řeč je o Josefu Karlíkovi, který zazářil hlavně ve filmu Jak dostat tatínka do polepšovny. Jeho role byly geniálně zahrané.

http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/v- ... lik/405302
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to je smutné Karlíka som mal rád patril medzi starších a dobrých hercov a mne sa velmi páčil v Sanitke :cry: No ješte ma strašne mrzí stav Jiřinky Jiráskové lebo aj to je svelá herečka :cry: Bohužial život je taký a vše musí raz skončiť len to vždy zabolí :cry: :cry: :cry:
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

to Ivoš: Zase Ti jednou dávám za pravdu. S tím fotbalem máš recht. Docela mě pobavilo, jak jsem někde četl, po dalším debaklu naší fotbalové reprezentace, že asi chyba nebude v trenérovi. By mě zajímalo, kdo jim to konečně prozradil? Vždyť to je přece každému jasné, že to není a nebylo v trenérovi. Zápasy prohrával manšaft a né trenér na lavičce. Ale, škoda se nervovat. Nám z toho ty miliony netečou do kapes.
A je fakt, že u nás se, bohužel, zná jen ten fotbal a hokej. Jiné sporty jako by nebyly. Stačí se podívat na sport v TV Nova,že. :evil:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ivoši, to sú smutné správy,stará dobrá generácia hercov,pomaly vymiera,také aktuálizácie v HK nerobím rád,ale čo sa dá robiť :( :( :( :( :( :( :(
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „POKEC“