vrzání kufru za jízdy
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
vrzání kufru za jízdy
Ahoj Aveáci ,
ted,před zimou jak přituhuje jsem zpozoroval při jízdě po nerovnostech vrzání víka zadního kufru.Asi v těch pantech.Nebo nevím kde jinde.Dělá to i někomu z Vás?
myslíte že pomůže ty táhla a hemblátka přestříkat silikonovým olejem?možná je to ztuhlý zimou nebo nevím.
poradte díky!!!
ted,před zimou jak přituhuje jsem zpozoroval při jízdě po nerovnostech vrzání víka zadního kufru.Asi v těch pantech.Nebo nevím kde jinde.Dělá to i někomu z Vás?
myslíte že pomůže ty táhla a hemblátka přestříkat silikonovým olejem?možná je to ztuhlý zimou nebo nevím.
poradte díky!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
Re: vrzání kufru za jízdy
Tiez som postrehol nejake vrzanie, ale v prednej casti
Takze netusim co je to.
Takze netusim co je to.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Skús to tým silikonovým olejom,a skús jemne streknúť aj na zámok kufra.Mne to pomohlo na Favorite.
Ináč dobre som sa zasmial keď som prečítal názov témi, na prvý krát som prečítal Vrzáni v kufru počas jízdy.
Ináč dobre som sa zasmial keď som prečítal názov témi, na prvý krát som prečítal Vrzáni v kufru počas jízdy.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
tam by se moc vrzat nedalo málo místa
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
Tak pánové erotický nádech až po 22:00 hodině
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Na nic si nestěžuju,auto je tichý snad jen občas zavržou plasty na palubce,ale to jen vyjímečně....panty a pryže mažu silikonovým olejem..palubku taky občas stříknu a naleštím takže je permanentně namazáno.
Blíží se zima tak jen doporučím,silikonovým olejem si promažte gumy na remenech jak v mrazu proschnou, tak vržou děsně
Blíží se zima tak jen doporučím,silikonovým olejem si promažte gumy na remenech jak v mrazu proschnou, tak vržou děsně
Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 3 dv.,typ KLAS, 53,6 kW, 8 ventil,
rok výroby 2006 v červené barvě
...člen AVEO klubu...
http://www.korda.estranky.cz/
rok výroby 2006 v červené barvě
...člen AVEO klubu...
http://www.korda.estranky.cz/
- jarkovic
- Kontaktovat uživatele:
jo mne to tam v tom kufri tiez vrze a neviem co to je skusim striekat aj ja uvidime co to spravi ...a KORDA ake gumy na ramenach myslis????
Chevrolet Aveo 1,4 16v, komfort, cervena farba, r.v.2009*****AVEO is the BEST
[color=#BF0000]http://pictureup.cz/pict ... pg[/color]
[color=#BF0000]http://pictureup.cz/pict ... pg[/color]
Aj mne to robí občas ale . už to prestalo. stačilo upratať v kufri priestor kde je dajazdové kolesa a dotiahol som ho aby sa nehýbal.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
No mne skôr niečo,už od začiatku, keď som kúpil autíčko v zadu klepe,tak ako keby plech o plech,alebo nejaký zámok, možno v zadných operadlách,už som to aj vzdal a zvykol si, ale viete že autíčko ide komfortne a potichučky a keď v zadu niečo čerkotá,tak to je ako ísť so starým autom...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
Mne na HB strašne drnčí ten plast v palubovke na výduchu vzduchu čo smeruje na sklo. Tak to ma fakt dosť ser..
Škoda Roomster TSI
Mne na sedane tiez a je to riadne na nervy. Na servisnej sme to pýtali odstrániť.... a plast drnčí a drnčímino píše:Mne na HB strašne drnčí ten plast v palubovke na výduchu vzduchu čo smeruje na sklo. Tak to ma fakt dosť ser..
Mne nič nedrnčalo, kým som auto neznížil. Nízkoprofilové gumy a tvrdšie pružiny urobyli svoje a teraz po hrbatej ceste ide ako starý tragač. Toto je výstraha hlavne pre tých "tunerov"
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Mně u Matýska taky pořád něco vzadu klepalo, vyzkoušel jsem kde co. Úplně jsem vyklidil kufr, všechny pohyblivé části jsem vypodložil molitanem včetně úchytů opěradel, pásů apod. Nakonec jsem zjistil, že to dělá zámek pátých dveří. Nevím, jaký je u Avea, ale u Matýska je z kulatiny taková hrazda a do ní se zaklapne zobáček zámku. Tu hrazdičku jsem omotal izolačkou a bylo po klepánísacurovca píše:No mne skôr niečo,už od začiatku, keď som kúpil autíčko v zadu klepe,tak ako keby plech o plech,alebo nejaký zámok.....
- Scorpion.11
Jojo vše s mírou a nic se nemá přehánětJinak stačí kola 15" a sportovní pružiny nic víc a nic míňJarik píše:Mne nič nedrnčalo, kým som auto neznížil. Nízkoprofilové gumy a tvrdšie pružiny urobyli svoje a teraz po hrbatej ceste ide ako starý tragač. Toto je výstraha hlavne pre tých "tunerov"
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu