Ostrekovac celneho skla
Moderátor: Blue Lanos
Ostrekovac celneho skla
Nazdarek. Idem si tak vcera beznou cestovnou rychlostou po ceste prvej triedy a kedze nizko letiaci hmyz urobil svoje, pouzil som ostrekovac. Po dobu 2 sekund som okno ostriekal, zotrel, ale prud z trysiek zacal rapidne klesat, az uplne prestal ist.. No co, dosla kvapalina.. ked som dorazil domov, dolial som do plna, no nedalo mi to a skusil som znova ostriekat sklo.. no na moje prekvapenie znova po 2 sekundach ostrekovania slabucky prud a uz iba ticho..nic.. Dnes som sa v tom trocha pohrabal, motorcek ostrekovaca ako tak ide,aj ked uplne slabo a vynechava.. ale z trysiek to ide uplne slabuckym prudom, viacmenej to iba tak vyteka.. je mozne, ze motorcek ostrekovaca dosluzil a ze nema uz viac sily? Vdaka za postrehy.
Naposledy upravil(a) feejay dne sob říj 24, 2009 20:06, celkem upraveno 1 x.
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostrekovac celneho skla
Ano Já už ho taky menil no ale len pre to že cez neho tieklo no po založení nového sa aj ostrik zlepšil teraz strieka ako divá
Aha.. hmm a co taketo nieco stoji? Inak nepodarilo sa mi to zatial zohnat, vraj na korejca je takato "malickost" celkom problem..
ex Leganza ´98
-
- Kontaktovat uživatele:
Já ho mám od Palikxa ale majú ho v Prahe Krč a Drafel no popítam sa u nás a isto sa dá objednať aj v hociakom daewoo servise no a možno aj mototechne
http://www.czdrafel.cz/?chapter=detail&id=96318238
http://www.czdrafel.cz/?chapter=detail&id=96318238
Jaaj, no, tak to potom nie je nic drahe, to sa mozem skusit spytat aj v autorizovanom.. lebo niekolko mototechien som uz obisiel a bez vysledku.. Takze ked sa nepodari nejak lacno a rychlo, tak sa ozvem No ale dufam ze naozaj bude chyba v nom.. ved asi kde inde by aj bola no.. Vdaka zatial.
ex Leganza ´98
Ahoj ja som ho tiež teraz menil ked som ho rozobral kotva bola celá hrzavá on tiež išiel ale slabo ako tebe. Je šlus ešte skús prefúknut trisky či nie sú pripchaté.Ja som zohnal po dlhšom zhánaní náhradu z iného auta asi nemeckého a ide ok
Aha, no ale tak pokial to bude v takej prijatelnej cene, ako poslal link Peha, tak snad kupim prve co zozeniem
ex Leganza ´98
mna vyšiel asi tak 300sk
No, zo srandy by som mohol zavolat do autorizovaneho tu u nas.. pod 50 eur by to urcite nebolo.. a to som mozno aj malo povedal...
ex Leganza ´98
Skus este carmax robia orig. ND daewoo a maju ho za 10,61 E info z predajne v BA
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Ok diky, skusil som vsetky moznosti, nakoniec som ho kupil v predajni, kde ho mali priamo na sklade tu v NR Uz je aj namontovany, ale musim si teraz prestavit trysky, lebo ma troska vacsiu silu ako ten predtym, takze teraz ostriekam celne sklo auta za mnou, len nie to svoje Vdaka.
ex Leganza ´98
Ahojte , možete napísať , kde je umiestnený ten motorček ostrekovača , tiež mi prestal ostrekovať.
Ďakujem.
Ďakujem.
Otvor kapotu a najdi nalievaci otvor pre ostrekovac,no a tam pod blatnikom mas ten motorcek namontovany na nadobke ostrekovaca.