Ahojte.
V prílohe mám zobrazený obrázok palubovky. Je tam znázornené 5 skrutiek , ktoré musím najskôr demontovať.
Žltou farbou som naznačil miesta , ktoré , z môjho pohľadu treba tiež demontovať t.j. reproduktory , ktoré sú pod sklom v rohoch,ofuk predného skla,airbag spolujazdca , výfuky vzduchu ... .
Je to treba všetko najskôr demontovať ? Nie sú tam ešte nejaké ďalšie skryté skrutky ?
Vlastné "odtrhávanie" palubovky z klipsov treba začat od strany spolujazdca , zo stredu , zo strany spolujazdca ?
Ďakujem
Demontáž palubovky.
Moderátor: Blue Lanos
Demontáž palubovky.
- Přílohy
-
- palubovka.jpg (113.18 KiB) Zobrazeno 1765 x
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Demontáž palubovky.
Skrutky máš dobre zaznačené no a potom spodok palubky ten u spolujazdca je len nacvaknutý ale ten u vodiča má 1 skrutku pri otváraní kapoty(samorezka),potom vyber skrinku u spolujazdca a to tak že otvárací šuflík má po boku zarážky tie ohýbaj smerom do vnútra a tým sa šuflík vyklopí uplne no a dokola je asi 5 skrutiek no a zbytok tedy vrchnú čiasť tak tam uvidíš uchytenie zospodu lenže neviem ako vybrať airbag no keby sa nikdo neozval tak sa na to doma juknem mám tam dáké manuály Jo boky sú tiež len nacvaknuté
Nikto z Vás ešte nedemontoval palubovku ?
Re: Demontáž palubovky - prosba na uživateľa s menom -Peha.
Ahoj ,
poprosil by som ťa o bližší popis demontáže palubovky , ako si písal v predchádzajúcom príspevku .
Treba demontovať aj airbag spolujazdca , ak treba , ako sa to dá.
Ďakujem.
P.S. tečie mi voda z radiátora kúrenia , potrebujem ho vymeniť , nový už mám kúpený.
V servise za výmenu pýtajú cca. 200 Eur. /len robota/
Mne sa to zdá veľa.
poprosil by som ťa o bližší popis demontáže palubovky , ako si písal v predchádzajúcom príspevku .
Treba demontovať aj airbag spolujazdca , ak treba , ako sa to dá.
Ďakujem.
P.S. tečie mi voda z radiátora kúrenia , potrebujem ho vymeniť , nový už mám kúpený.
V servise za výmenu pýtajú cca. 200 Eur. /len robota/
Mne sa to zdá veľa.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=19&t=14274 skus sa opytat tu, teraz to riesili
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
V tom odkaze nie je podrobnejšie riešená demontáž palubovky
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale tu nikdo nedával ješte dolu lebo radiátor sa mení zo spodu takže asi to tu nebude tedy vlastne je tam len problém airbagu no a na to som slabý tam neviem.Len to ako sa vyberá kúrenie je tu v tom tématu čo Ti nahodil Kesko rozpísané takže skus ten postup