Ahoj,
pardon z apozdní odpoved, mám toho moc a do toho resim i ty svetla. V soucasný dobe se mi nedarí dohodnout z výrobcem zaslání omezeného poctu kusu v dusledku nového obchodního kontaktu, jiz to s ním resím asi mesíc, pohnulu se to trosku kupredu, ale pokud se mi to nepodarí dohodnout do konce ríjna, tak zbylá svetla budu stornovat a vracet zálohy.
Čirá přední optika na Nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čirá přední optika na Nexii
Odpoved od Radka na ]REBRO[v dotaz..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- Reklama
To je sice hezké, ale proč mi to třeba neřekl ???JRD McLAREN píše:Odpoved od Radka na ]REBRO[v dotaz..
Ahoj,
pardon z apozdní odpoved, mám toho moc a do toho resim i ty svetla. V soucasný dobe se mi nedarí dohodnout z výrobcem zaslání omezeného poctu kusu v dusledku nového obchodního kontaktu, jiz to s ním resím asi mesíc, pohnulu se to trosku kupredu, ale pokud se mi to nepodarí dohodnout do konce ríjna, tak zbylá svetla budu stornovat a vracet zálohy.
Prachy ani zálohu nemám. To že se opětovně vymlouvá je asi normální ne?
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Tak záloha v nenávratnu a světla taky...
Radek a Petr krááásně drží slovo...
No nic vidím to na trestné oznámení...
koukám žesi dopadl bezvadně..a to jsem je chtěla taky..cukrar píše:Tak záloha v nenávratnu a světla taky...
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
cukrar píše:Tak záloha v nenávratnu a světla taky...
Žaloba na vydání bezdůvodného obohacení, žádost o vydání platebního rozkazu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
...inu slovo právníka, a jak jsem již psal může to " milému Radkovi " přijít hodně draho, snadno dohledatelné to jsou body pro vyšetřovatele a následné náklady budou pro pár tisíkorun narůstat do desetitisíců, inu co dodat vono jde o princip a slušné jednání...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- ]Rebro[
To sa tu ta debata pekne otocila....
Inu... niekedy tazko jednat...
Inu... niekedy tazko jednat...
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
no to je pekny.
to jsem tedy zvedav jak tohle dopadne
nevim kolik jste davali zalohu a je pravda ze penize to jsou ale nevim jestli to ma cenu nejaka zaloba.pokud ten kluk ty penize nema tak to z nej pujde dostat jeste hur kdyz bude muset zaplatit mnohem vic.
urcite z toho citil kseft ale na zadost petra s se taky snazil pomoct.ze to uplne nevyslo je vec druha a asi mel penize vratit.
i pres to bych stejne jeste vydrzel a doufal.navic petr s mi zatim pripadal jako ferovy clovek a tak doufam ze sem taky jeste napise nejaky nazor nebo vyjadreni preci jen ma s tim clovekem nejake vztahy
pripadne mu zkusim zavolat co se deje jelikoz ho tu posledni dobou nejak nevidim
to jsem tedy zvedav jak tohle dopadne
nevim kolik jste davali zalohu a je pravda ze penize to jsou ale nevim jestli to ma cenu nejaka zaloba.pokud ten kluk ty penize nema tak to z nej pujde dostat jeste hur kdyz bude muset zaplatit mnohem vic.
urcite z toho citil kseft ale na zadost petra s se taky snazil pomoct.ze to uplne nevyslo je vec druha a asi mel penize vratit.
i pres to bych stejne jeste vydrzel a doufal.navic petr s mi zatim pripadal jako ferovy clovek a tak doufam ze sem taky jeste napise nejaky nazor nebo vyjadreni preci jen ma s tim clovekem nejake vztahy
pripadne mu zkusim zavolat co se deje jelikoz ho tu posledni dobou nejak nevidim
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
do 5tis. je to přestupek.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Ivan píše:cukrar píše:Tak záloha v nenávratnu a světla taky...
DNES VRACENA ZALOHA 2500KČ PO CCA 30E-MAILECH 15TELEFONATECH-(KTERE MI NIKDO NEZVEDL)-
A 4MĚSÍCÍCH OTRAVOVÁNÍ, mám konečně pokoj...Doufám, že sem budu moct chodit, když už nexii nemám, teď jsem přesedlal na Citroen Berlingo HDi(hodně dobrá investice) a můžu říct, že naprostá spokojenost, i když mi nexie dost přirostla k srdci nedalo se nic dělat, už bych do ní jen sypal peníze.
Jinak všem moc děkuji za podporu a doufám, že nejsem jediný kdo zálohu dostal zpět.
Ještě bych chtěl moc poděkovat adminovi(Ivanovi), že se zastává lidí co jsou v klubu nexia. Tímto děkuji cukrar
Ty Cukrar a kdyby jsi na zacatku napsal jeden slusny e-mail se zadosti o vraceni zalohy,nebylo by to lepsi? Co vim,tak si poslal behem dvou dnu 4 e-maili a asi 10x jsi telefonoval. Nevim,ale me by to docela vadilo,i kdyz jsem si vzal penize,ktere jsem slibil vratit.cukrar píše:Ivan píše:cukrar píše:Tak záloha v nenávratnu a světla taky...
DNES VRACENA ZALOHA 2500KČ PO CCA 30E-MAILECH 15TELEFONATECH-(KTERE MI NIKDO NEZVEDL)-
A 4MĚSÍCÍCH OTRAVOVÁNÍ, mám konečně pokoj...Doufám, že sem budu moct chodit, když už nexii nemám, teď jsem přesedlal na Citroen Berlingo HDi(hodně dobrá investice) a můžu říct, že naprostá spokojenost, i když mi nexie dost přirostla k srdci nedalo se nic dělat, už bych do ní jen sypal peníze.
Jinak všem moc děkuji za podporu a doufám, že nejsem jediný kdo zálohu dostal zpět.
Ještě bych chtěl moc poděkovat adminovi(Ivanovi), že se zastává lidí co jsou v klubu nexia. Tímto děkuji cukrar
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Petře, nevím kde zrovna Ty bereš tu drzost něco takového napsat. Být já půl roku v prodlení se zaplacením slíbené částky, tak se slušně omluvím a držím raději ústa.Petr S. píše:Ty Cukrar a kdyby jsi na zacatku napsal jeden slusny e-mail se zadosti o vraceni zalohy,nebylo by to lepsi? Co vim,tak si poslal behem dvou dnu 4 e-maili a asi 10x jsi telefonoval. Nevim,ale me by to docela vadilo,i kdyz jsem si vzal penize,ktere jsem slibil vratit.
Nexia² project
Nevim proc by to mela byt drzost. Vyjadril jsem svuj nazor,tot vse. Taky te nenapadam,ze jsi me v Plumlove poslal do haje s alternatorem,kdyz jsi mi rekl,ze uz s Daewoo nemas nic spolecneho a ted tady nabizis jak mas dobreho auto elektrikare v Brne. To uz zde nemuzu vyjadrit svuj nazor???Radka znam velice dobre a kdyz nevysli xenony za 1000kc.vsem zalohu bez problemu vratil. Snazil se ty zbyla svetla sehnat,aby je meli vsichni,ale pan Cukrar nebyl ochoten ani akceptovat zvyseni ceny o 300kc. A odpoved kterou poslal,nebyla zrovna nejslusnejsi. Tot vse a byl bych rad,kdyby jsme toto tema uzavreli.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Každý si udělal obrázek o slušnosti a poctivosti.
Vůbec nechápu, proč sem pleteš alternátor z Plumlova, asi dochází argumenty.
Vůbec nechápu, proč sem pleteš alternátor z Plumlova, asi dochází argumenty.
Nexia² project