Ahojte. Takže problém so štartovaním vyriešený a teraz ďaľší na obzore. Akonáhle sa vonku ochladilo tak mám problém zohriať motor a nejako mi to nekúri.
Kto pomôže teraz?
Díky.
Nekúri
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Nekúri
Kde Ti drží teplota? Jestli to třeba není termostatem?
Ještě se podívej, jestli Ti funguje to táhlo od přepínání teplý/studený vzduch, mělo by to být vidět vpravo škvírou mezi středovým panelem a přihrádkou spolujezdce zespoda, je tam takové bílé ozubené kolo.
Ještě se podívej, jestli Ti funguje to táhlo od přepínání teplý/studený vzduch, mělo by to být vidět vpravo škvírou mezi středovým panelem a přihrádkou spolujezdce zespoda, je tam takové bílé ozubené kolo.
- Přílohy
-
- teplota_tacuma.jpg (9.89 KiB) Zobrazeno 2247 x
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Jestli ti netopí auto a ručička teploty je dole, tak je to jasné: TERMOSTAT
U jednašestky je to prkotina
U jednašestky je to prkotina
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
Termostat som objednal a chcem sa opýtať akú nemrznúcu zmes dávate? Podľa papierov by tam mal ísť DEXCOOL tuším na báze ethylénglykolu - modrá alebo zelená farba
ale vraj nič nepokazím keď tam nalejem aj tú červenú. Čo vy na to?
Ďakujem za odpovede.
ale vraj nič nepokazím keď tam nalejem aj tú červenú. Čo vy na to?
Ďakujem za odpovede.
Originál kap. je žlutá (nějaká ekologická). Má ale omezenou životnost. Byla mi doporučena kap. červená (používá ji např. koncern VW) a zatím žádný problém Je to jak s oleji - každý ti doporučí něco jiného
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma