vyrovnavacia nadoba na chladiacu kvapalinu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
vyrovnavacia nadoba na chladiacu kvapalinu
Dnes mi praskol vrchny privod na vyrovnavacej nadobke tak nestastne ze tam ostal len ten kusok tej zelez.trubky.este stastie ze som to zistil rano ked som zapal kurenie a nekurilo mi to pozriem pod kapotu a nadobka prazdna ani kvapka nemrznucej oprava nemozna musel som na vrakovisku kupit novu nadobku za 13€ ,,teraz uz len z roboty zobrat cerveny alikol..
- Reklama
Re: vyrovnavacia nadoba na chladiacu kvapalinu
Tak skvelo ta odrbali na tom vrakovisku.. Nova nadobka stoji maximalne 12 Eur, a ja mam jednu doma skoro ako novu na predaj za 5 eur Uz aj na tych vrakoviskach zdieraju ludi kedze je to posledna moznost ako sa dostat rychlo k nepristupnym dielom ..
P.s Ak chces pisat co vsetko sa ti stalo na aute, tak pis to do jedneho topica ktory je vytvoreny na stranke uz dost dlho, s nazvom *Co ma dnes nepotesilo* a nevytvaraj stale novu temu kvoli takym veciam.Ak by to mal pisat kazdy tak zbohom.
P.s Ak chces pisat co vsetko sa ti stalo na aute, tak pis to do jedneho topica ktory je vytvoreny na stranke uz dost dlho, s nazvom *Co ma dnes nepotesilo* a nevytvaraj stale novu temu kvoli takym veciam.Ak by to mal pisat kazdy tak zbohom.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Re: vyrovnavacia nadoba na chladiacu kvapalinu
hmm no pekne len vies ako to je ked hu hned potrebujes anikde nablizku nieje lacna