sevaste daewacii, hladal som skusal som podla manualu a prisiel som na to ze mi nefunguje poplasne.
ake by tam bolo najlepsie, bez dajakych dalsich zasahov? mate originaly alebo uz mate menene, mal by som zaujem o dajake co by podporovalo ten central co tam je a uz malo dojazd okien po zamknuti? slo by to? a je tu niekto kto by to vedel nahodit?
poplašné zariadenie
Moderátor: Blue Lanos
poplašné zariadenie
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
- Reklama
No hele me take prestalo fungovat...ale u me to bylo zpusobeno tim,ze mi vytekla baterka a nateklo to do houkacky...houkacku mam tedy novou...jde tam jakakoliv...jinac s tim doviranim oken nevim by to slo provest...asi by to nebylo tak jednoduchy...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ted je plna hromada ruznych alarmu, kdyz chces dojezdy tak hledej kanalovy alarm ten obvykle ma vystup na okna je to jen plusovy kabel ktery se napoji na ovladani oken pri zvoleni funkce v tom kabelu bude napeti na 5 sekund pro zavreni oken
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Re: poplašné zariadenie
jednoznacne by som volil dvojcestny autoalarm potom mas kontrolu nad autom co sa snim deje a uz viacero autoalarmov je takych ze zamykaci impuls sa da volit bud + alebo - dotahovanie okien je uz v danom alarme ja mam magicar 9000janodvt píše:sevaste daewacii, hladal som skusal som podla manualu a prisiel som na to ze mi nefunguje poplasne.
ake by tam bolo najlepsie, bez dajakych dalsich zasahov? mate originaly alebo uz mate menene, mal by som zaujem o dajake co by podporovalo ten central co tam je a uz malo dojazd okien po zamknuti? slo by to? a je tu niekto kto by to vedel nahodit?
a uplna spokojnost ma este dva ovladacie vstupy ak chces este daco ovladat a uz nestoji taky alarm vela tu nejake ponuky a so zapojenim nieje problem
zvacsil som ti ten paiger mas tam kontrolu nad vsetkym a stoji okolo 170 eur to nieje podla mna az tak vela ked sa potom uz menej obavas o svoje auto pokec o alarme najdes tu http://www.tssgroup.sk/katalog/autoalarm-keetec-ts-6000 a dosah ma uz riadne dobry co mam vyskusane do pol kilometra
mal som TATRA 613, VW GOLF II,VW GOLF III -opel vectra 2,0 16V r.v2000
Pulírovanie a tepovanie automobilov zalešťovanie škrabancov Tel:0907 849 756
Pulírovanie a tepovanie automobilov zalešťovanie škrabancov Tel:0907 849 756