Zadný stierač na LEGU
Moderátor: Blue Lanos
Re: Zadný stierač na LEGU
Uz dlhsie uvazujem nad stieracom na mojej nubirke,casto mi tam chyba,som nan zvyknuty,ci rano potrebujem rosu zotriet,za dazda,namraza,sneh natopit a zhrnut...neni casu,ale po svatbe do vianoc to dufam stihnem z mojho oltcita tam pohadzat.
- Reklama
hm no to by si mal stihnut pred svadbou.. na zadny stierac sa dobre uchytava svadobna stuharolt píše:Uz dlhsie uvazujem nad stieracom na mojej nubirke,casto mi tam chyba,som nan zvyknuty,ci rano potrebujem rosu zotriet,za dazda,namraza,sneh natopit a zhrnut...neni casu,ale po svatbe do vianoc to dufam stihnem z mojho oltcita tam pohadzat.
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
Nubira se narozdíl od Leganzy dělala ve 3 karosářských provedeních, takže si stačilo vybrat jakoukoliv mimo sedanu a mohl si mít ten zadní stěrač v základu...rolt píše:Uz dlhsie uvazujem nad stieracom na mojej nubirke,casto mi tam chyba,som nan zvyknuty,ci rano potrebujem rosu zotriet,za dazda,namraza,sneh natopit a zhrnut...neni casu,ale po svatbe do vianoc to dufam stihnem z mojho oltcita tam pohadzat.
BTW viděli jste někdy někdo na živo Nubiru II jako HB (viz foto)? Ať vzpomínám, jak vzpomínám, HB Nubir jsem viděl jenom pár, ale vždy to byla jednička...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ahojte dakujem Vám za vaše názory na zadný stierač na Legu.Máte pravdu na limuzíny sa to nehodí ´možno, ked ich tam bude dávat sám výrobca budete mat iný názor to potom by sa nemala tunit ani Lega lebo to auto neni určené na tuning všetko to špatí Legu napr.zad.krídlo,prahy,mračítka,elektrony atd. No človek keby nevymyšlal tak doteraz by sme sa vozili na konoch z bričkami
moj nazor na sterac je taky jazdil som zo sedanmi aj s hatchbekmi ale viac na hatschbaku mi chybal sterac na sedane sa zad sklo skoro vobec nespinilo a pokial viem tak zvolil by som radsej cuvacie senzory a potom mozes mat na zad. skle aj tu najtmavsiu foliu a sterac nepotrebujes ale vymyslel si si to dobre len neviem ci to ma opodstatnenie len moj nazor
mal som TATRA 613, VW GOLF II,VW GOLF III -opel vectra 2,0 16V r.v2000
Pulírovanie a tepovanie automobilov zalešťovanie škrabancov Tel:0907 849 756
Pulírovanie a tepovanie automobilov zalešťovanie škrabancov Tel:0907 849 756