Včera sem si přivezl Matíska ze servisu.. Prý mi foukalo pod hlavou - ohlý roh těsnění pod hlavou /motor naposledy otevřený před 5-ti lety/. Vybrousili hlavu, těsnění vyměnili..
Dneska se mi zas začla vařit voda v chladiči a vymlátila zas baterka /2 měsíce stará/.
Chová se to hodně divně.. neporadíte někdo? Díky
Poraďte mi s Matískem
Moderátor: Blue Lanos
Poraďte mi s Matískem
Oranžový Matis s černými spoilery 0.8, r.v. 99, průměrná spotřeba okolo šesti
- Reklama
Re: Poraďte mi s Matískem
no na matizech tesneni moc neodchazely ale mozne je vsecko-a uz urcite je nejaka ptakovina ohly roh tesneni to je nejaky nesmysl a nebo je ulomeny blok valcu
pokud to vari chce vyzkouset zda to bubla do vody a nebo jestli je vycisteny nektery valec ta voda musi tect i do nej.ztraci se voda?
pokud je to cele udelane?tak predpokladam ze to nekdo prozkoumal
pak muze byt problem s vodni pumpu ktera se netoci nebo ma sezranou vrtulku.
pak dalsi vec kdy to vari ?hned po startu nebo po chvilce behu a nebo az po ohrati pak termostat,vetrak chladice a pokud to vsecko funguje tak zatuhly chladic.
pokud tohle vsecko je v poradku tak jedine praskla hlava.nic jineho me nenapada
ta baterka s tim nema nic spolecneho teda jedine ze by to nedobijelo a nebo tece voda ze saciho potrubi do alternatoru.
pokud to vari chce vyzkouset zda to bubla do vody a nebo jestli je vycisteny nektery valec ta voda musi tect i do nej.ztraci se voda?
pokud je to cele udelane?tak predpokladam ze to nekdo prozkoumal
pak muze byt problem s vodni pumpu ktera se netoci nebo ma sezranou vrtulku.
pak dalsi vec kdy to vari ?hned po startu nebo po chvilce behu a nebo az po ohrati pak termostat,vetrak chladice a pokud to vsecko funguje tak zatuhly chladic.
pokud tohle vsecko je v poradku tak jedine praskla hlava.nic jineho me nenapada
ta baterka s tim nema nic spolecneho teda jedine ze by to nedobijelo a nebo tece voda ze saciho potrubi do alternatoru.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil