![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
ps:ostatní dejte vědět co nejdřív ať to už máme
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
ahoj tak jestli je to tak ještě jsem se neptal ale tento týden pujdu tak je jednodušší to poslat poštou.musím zjistit jestli to půjdevelkejkarel píše:Členové z Čech a Moravy poraďte,jak poslat příspěvek na Slovensko. Za poslání 10 - 20 Euro po mě chce Česká spořitelna 220 Kč a ještě musím znát bližší údaje o příjemci,nejen číslo účtu a kod banky (IBAN banky,swift kod banky a další) To bude jednodušší,když ty eura na to Slovensko dovezu.
Tak je už změna dnes jsem byl na poště a služba Expres už není jenom cosi MMS a to mi spočítali na 230,-KčScorpion.11 píše:Už jsem to zjistil a to přes účet nebo složenkou přes jakoukoliv banku příšerně drahé!!!!Jediná možnost a nejjednodušší i nejlacinejší je zabalit do alobalu papírové euro a vložit do obálky a poslat EXPRES a mělo by to stát kole 25-30,-Kč a do 24hodin by to mělo být na Slovensku u příjemce.
Zítra si nechám koupit euro a nejpozději ve středu posílám v obálce expres 10 euro
Já jsem to Jožkovi poslal dnes doporučeněFeva13 píše:Skúsime založiť u Vás účet a potom sa to dorieši
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |