Čirá přední optika na Nexii

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Zamčeno

Máte zájem o čirou optiku na Nexii?

ne
11
19%
Ano
48
81%

Celkem hlasů: 59

cukrar

Re: Čirá přední optika na Nexii

Příspěvek od cukrar »

Ivan píše:
cukrar píše:Dnes mi přišel e-mail od Radka, že prý během týdne mi pošle peníze, tak jsem zvědav jak to dopadne.
Je vidět, že se ledy hnuly ;)
Až peníze budou na účtu zpět tak uvidíme:-)

Tímto chci poděkovat Ivanovi, který se za to jistě zasloužil. ;) :!:
Napsal Mr. Radek nějaký důvod nebo omluvu, proč to tak trvalo?
Omluva žádná ani vysvětlení, jak taky jinak.
Ano Petře S.- to si psal, že mu mám napsal, ale bylo to 23.srpna a žádná reakce nebyla,
možná proto že jsem mu to psal 4x dokola.
A mluvili jsme, že do měsíce to bude, bylo to v březnu.... a pak jsme říkali, že koncem července.
Kbyby bylo solitdní jednání a bylo to oznámeno v čas tak by nebyl problém.
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Nerikejte mi ze to nejde sehnat jinde nez v Anglii? co tady? tam maj svetla na vsechny mozna auta www.f2tuning.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Mildo já byl rád,že vůbec něco někdo sehnal! Ano dá se,ale kdo si objedná 100 sad??? :evil: Pánové všichni tady máte plno řečí,ale nikdo nic. Sory,nemůžu za to,že někdo nedokáže pochopit,že pokud se mi někdo neozve,tak asi nemá třeba čas. :( Nebudu ho bombardovat,ale počkám třeba týden,jestli se neozve. Ivane,nemám rád tyto řeči které vedeš. Napadáš lidi které neznáš a nikdo z tohoto fora se nepokusil sehnat žádná světla,jen ty sám pro sebe! Já se oto pokusil pro více lidí,ale opět jsem terčem útoku. Nemůžu za to,mrzí mě to,ale proč se trefuješ do mě,nechápu! Ty jsi si hrábnul do svého písečku a tradá,na ostatní jsi se v..... . Nechci tě nijak napadat,ale proč jsi tedy nedal nikomu kontakt,nebo to nedohodil jiným lidem? Odpověd je jednoduchá,mám to já a zbytek si to sežente jak chcete. Tohle já ale nechtěl a tak jsem se snažil a dopadl jak? Je zvláštní,že ty víš,že to Radek dělá za účelem zisku a já vím,že z té první várky nemá ani korunu! Takže važ slova a kdyby jsme se neznali,tak se na to už dávno vy..al!!!!!!! Tím končím!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Petr S. píše:...... Já se oto pokusil pro více lidí,ale opět jsem terčem útoku.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán :lol:
cukrar

Příspěvek od cukrar »

Petr S. píše:Mildo já byl rád,že vůbec něco někdo sehnal! Ano dá se,ale kdo si objedná 100 sad??? :evil: Pánové všichni tady máte plno řečí,ale nikdo nic. Sory,nemůžu za to,že někdo nedokáže pochopit,že pokud se mi někdo neozve,tak asi nemá třeba čas. :( Nebudu ho bombardovat,ale počkám třeba týden,jestli se neozve. Ivane,nemám rád tyto řeči které vedeš. Napadáš lidi které neznáš a nikdo z tohoto fora se nepokusil sehnat žádná světla,jen ty sám pro sebe! Já se oto pokusil pro více lidí,ale opět jsem terčem útoku. Nemůžu za to,mrzí mě to,ale proč se trefuješ do mě,nechápu! Ty jsi si hrábnul do svého písečku a tradá,na ostatní jsi se v..... . Nechci tě nijak napadat,ale proč jsi tedy nedal nikomu kontakt,nebo to nedohodil jiným lidem? Odpověd je jednoduchá,mám to já a zbytek si to sežente jak chcete. Tohle já ale nechtěl a tak jsem se snažil a dopadl jak? Je zvláštní,že ty víš,že to Radek dělá za účelem zisku a já vím,že z té první várky nemá ani korunu! Takže važ slova a kdyby jsme se neznali,tak se na to už dávno vy..al!!!!!!! Tím končím!
JJ sice taky Radka neznám to je pravda, ale když něco slíbím tak to dodržím a nebo to řeknu narovinu.
Co myslíš vrátil mi zpět peníze? Od pátku opět žádná odpověď, peníze mi neposlal jak slíbil a už se ani neozval.
Takže jak říkáš, že nic nevydělal tak myslím, že právě naopak. :((
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no Vojto... Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, beru... ale je nákupní cena a prodejní ( tedy rozdíl, marže ) a beru i dohled " Ivana - administrátora " nakonec je právník a má zájem o narovnané a dobré vztahy mezi námi a to je dobře a ani se na nikoho nevy.... z důvodu nekvalitního výrobku a jeho zamezení dalšího šíření a to ho naopak ctí, neberu omluvu Petra, že nikdo nemá čas na vrácení peněz to je k zasmání... ( nebo taky o přes hubu... ) nicméně píši to z pohledu našich vztahů, jsem prostě v naší komunitě na servru ( kde si pomáháme viz. palikx, JRD McLaren aj. ), ovšem nemám oči pro pláč jako cukrar, toho je mi líto a jde o to, aby se mu vrátili peníze a to je na Tobě Petře, byl jsi jakýsi zprostředkovatel, který se nevy.... na ostatní, jak sám píšeš...tak se snaž, nebo vrať sám...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Petře, já znovu opakuji, že to, že jsem sehnal světla jen pro sebe je způsobeno špatnou kvalitou výrobku (ano, například krycí sklo od blinku mi před 14 dny uletělo na dálnici apod.), kdybych myslel jen na sebe, tak asi nebudu ve svém volném čase organizovat srazy nebo dělat admina na tomto serveru, nemyslíš? Moje světla nikterak nesouvisí s tím, jak Radek (ne)plní svoje závazky. Já se nenavážím do Tebe - přečti si ještě jednou moje příspěvky a nebuď vztahovačnej - jen se snažím, aby se věci pohnuly tím správným směrem (tj. ten, kdo dluží, ať uhradí). Toť vše.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Zajišťovat něco pro někoho od někoho je vždycky "ošajstlich" - pokud to nemůžu zajistit sám. Jakmile něco sháním přes někoho, beru na sebe zodpovědnost. Taky jsem na to párkrát doplatil. Přebral jsem od kolegy peníze na věc, kterou mi slíbil stoprocentně zajistit další známý. Samozřejmě to krachlo, objednanou věc jsem nedostal a peníze zpět jsem taky neviděl. Tak jsem je vracel ze svého. Proto už se moc do takových překupnických akcí neženu. Jedině stylem dodej - zaplatím. Ale dávat peníze předem už v žádném případě.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

:D
Vojta píše:Zajišťovat něco pro někoho od někoho je vždycky "ošajstlich" - pokud to nemůžu zajistit sám. Jakmile něco sháním přes někoho, beru na sebe zodpovědnost. Taky jsem na to párkrát doplatil. Přebral jsem od kolegy peníze na věc, kterou mi slíbil stoprocentně zajistit další známý. Samozřejmě to krachlo, objednanou věc jsem nedostal a peníze zpět jsem taky neviděl. Tak jsem je vracel ze svého. Proto už se moc do takových překupnických akcí neženu. Jedině stylem dodej - zaplatím. Ale dávat peníze předem už v žádném případě.
Veru tak..Tymto prispevkom si to vsetko vystihol na jednotku -i -i Aj ked by som sa nemal miesat do toho, ale toho nazoru ako vojta sa drzim aj ja. Tymto mojim prispevkom nikoho neobranujem a ani pri nikomu nedrzim.Verim ze sa to rychlo vyriesi a vsetko bude ako predtym OK :D
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
cukrar

Příspěvek od cukrar »

Serpico píše:...no Vojto... Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, beru... ale je nákupní cena a prodejní ( tedy rozdíl, marže ) a beru i dohled " Ivana - administrátora " nakonec je právník a má zájem o narovnané a dobré vztahy mezi námi a to je dobře a ani se na nikoho nevy.... z důvodu nekvalitního výrobku a jeho zamezení dalšího šíření a to ho naopak ctí, neberu omluvu Petra, že nikdo nemá čas na vrácení peněz to je k zasmání... ( nebo taky o přes hubu... ) nicméně píši to z pohledu našich vztahů, jsem prostě v naší komunitě na servru ( kde si pomáháme viz. palikx, JRD McLaren aj. ), ovšem nemám oči pro pláč jako cukrar, toho je mi líto a jde o to, aby se mu vrátili peníze a to je na Tobě Petře, byl jsi jakýsi zprostředkovatel, který se nevy.... na ostatní, jak sám píšeš...tak se snaž, nebo vrať sám...

Mějte se fajn

Díky kluci všem :D

Tak dnešni odpověď Radka, Peníze mi nemůže poslat protože na kontě on sám nemá, ale prý zase tento týden a bla bla bla...
pořád dokola samá písnička.
To je neuvěřitelný jakej je to podrazák. -P pokud budete něco objednávat z www.re5pect.cz
Tak mějte na paměti, že tomu velí Radek, který mi do dnes dluží peníze. :!:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jestli ty peníze nedostaneš do konce měsíce, zařídím mu "reklamu" na tuning-foru. I.

Nexia² project

cukrar

Příspěvek od cukrar »

Ivan píše:Jestli ty peníze nedostaneš do konce měsíce, zařídím mu "reklamu" na tuning-foru. I.

Prý mi je včera poslal,tak uvidíme... ale vždy mi odpověděl, až jsem mu vytapetoval e-mail...
uvidíme do útery. :PP:
cukrar

Příspěvek od cukrar »

Ahoj Ivane, tak můžeš začít s reklamou, peníze do teď nemám a to přesně do 23:00hod.
Radek je jen zloděj, ku*ví jen Nexiářům dobré jmeno.

No Petře S.---- jak si říkal, že Radek vše vráti tak je vidět, jak drží slovo.
Nemám peníze ani světla.
Tak jak mám podle tebe postupovat, peníze si chtěl hned (zálohu) ale vrátit to je kumšt viď?
Díky, že ses za všechny zaručil a o peníze nikdo nepřišel... tak mi to zaplať pěkně ze svého,
když Radek není schopen za 2 měsíce.

JEN UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY CO SI CHTĚJÍ OBJEDNÁVAT PŘES PETRA S.
--- zálohu ani světla nedostanete ---
Toď VŠE
Nexiím zdar
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...tak na to Ti cukrar asi Petr Soukup neodpoví i když mohu se mýlit a to velmi rád...

Mějte se fajn a...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tak to je mi líto - alespoň si každý udělá obrázek sám. Reklamu zařídím, všech 10.000 uživatelů obdrží reklamní e-mail :-)

Nexia² project

Zamčeno

Zpět na „NEXIA“