Zdravim Vas,
vcera sa mi stala taka vec, ze sa mi zacal zadrhavat pedal spojky. Pred vrchom akoby o nieco zavadil ale potom povoli. Pozeral som sa na to, ale nema tam velmi co zavadzat. Co by to mohlo byt.
Pedal spojky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Pedal spojky
Mne ešte v záruke začal pedál spojky vŕzgať. A to veľmi nepríjemne a bolo to cítiť aj v nohe, že ide ťažšie. Najprv to v servise riešili premazaním (vraj to aj rozobrali). Ale nepomohlo to, po čase (ani nie rok) to znova začalo vŕzgať, tak som požadovala výmenu pedálu. Tak sa aj stalo. Odvtedy prešiel rok a pol a zatiaľ je pokoj.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Zkus si posunout rohožku trochu dál od pedálů, mně to vždycky pomůže...Mareckoo píše:Zdravim Vas,
vcera sa mi stala taka vec, ze sa mi zacal zadrhavat pedal spojky. Pred vrchom akoby o nieco zavadil ale potom povoli. Pozeral som sa na to, ale nema tam velmi co zavadzat. Co by to mohlo byt.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ale no, je to riesenie, ale nie mojho problemu. Pozeral som na to, aj som to premazal ale stale to robi. Obcas to prestane ale citim, ako ny to zadrhavalo o brzdovy pedal, ale ved to teoreticky ani nie je mozne, uz fakt neviem.
Ked sme to premazali bez rozobratia, tak to viacmenej nepomohlo vôbec. Ked to v servise rozbrali a premazali, tak to vydržalo trocha dlhšie, ale nakoniec vymenili pedál. Je tam vraj aj dajaké puzdro a možno to robí dajakú galibu.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED