Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No dobre, ale pridem do servisu, poviem nech mi vymenia napriklad stredny tlmic, ale ked s nim pohnu odpoadne aj zadny aj predny a co potom? Dojdem a oni povedia cele sa to rozsypalo bohuzial 10 tisic? Ved by som im ruky zlomil. Prajem si LEN objednanu robotu a nic viac. Ked spolu s tym urvu aj nieco ine, tak nech mi to potom laskavo zatelefonuju a ja to pojdem do Topbitu kupit a nedam im 300% zisk. Samozrejme sa nejedna o nejake tesnenie za 5 korun.]Rebro[ píše:Dano: doma nemam ani jamu ani potrebne kluce, ani potrebne nahradne diely, kedze sa pri oprave jednej veci obcas pokazi i druha, o ktorej nik netusil, ze sa pokazi.![]()
na pravidelne prehliadky chodim -> vymena oleja, plaivovy filter a co ja viem -> rozvodovy remen = okrem vymeny ziaroviek vo svetlach a vzduchoveho filtraDano píše:Este som si vsimol, ze pises, ze chodis na pravidelne prehliadky. Keby to bolo nove auto v zaruke, tak nepoviem, ale na hento nemam slov. Neni si nahodou zena?
hej, platim havarijnu 6000sk rocne a?Dano píše: Inac podla tvojich prispevkov vyzeras skor na pripad ty. Podla toho co si napisal vo vedlajsej teme ohladne tej positky, tak mam pocit, ze platis aj havarijnu. Ak ano, tak to by uz vobec nepotrebovalo kometar. Dufam, ze sa mylim.
tak takBlue Lanos píše:je zle platit havarijnu?v pripade niecoho by som toho asi moc nezaplatil nebyt poistky. alebo sa mylim?
Dano píše:Havarijne poistenie sa oplati platit prve tri roky od kupy noveho auta. Potom je bezpredmetne. Clovek im nastrka tolko, ze sa oplati radsej zaplatit opravu havarie z vlastneho vrecka. Proti kradezi to u Nexie uz vobec nema vyznam. Ked niekto da za 8 rocne daewoo 11 tisic rocne, tak fakt neviem co mam na to povedat. To neni o tom, ze ci je to kazdeho osobna vec. Nech si plati kto chce co chce. To je o vyhodnosti a nevyhodnosti. Nexia rozhodne nepatri medzi auta, kde je to rentabilne. Nie je to Octavia a ani Golf 5.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |