Auto smrdí
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Auto smrdí
ahoj, nedrriv bych chtel vsechny pozdarvit, jsem majitelem nexie Rv. 96 1.5 8V 3dv., forum uz sleduji dlouho,a moc se mi libi, je tady skvela parta. a dost zajimavych prispevku, aleted uz k memu problemu.
Auto mi vetsinou po ranu smrdi.....je to docela intenzivni smrad, ktery vychazi z motoroveho prostoru, nevite nekdo cim by to mohlo byt?
Auto mi vetsinou po ranu smrdi.....je to docela intenzivni smrad, ktery vychazi z motoroveho prostoru, nevite nekdo cim by to mohlo byt?
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto smrdí
Ale je to len rano ?
Ci aj cez den?
Ci aj cez den?
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Mne tiez rano auto vzdy smrdelo.Hlavne skoro rano ked som isiel z prace a vonku bolo este vlhko.Auto mi zbutnelo zvnutra.A to preto lebo som zistil ze raz niekto vylial v aute vodu.Nasiakla do peny, ktora je pod nohami a tym kobercom.Nikdy nedokazala vyschnut a len butnela.A po dazdi auto este viac smrdelo ak stalo. Vyriesil som to tak ze som odkryl ten kobercek pod nohami a tu velku vlhku penu som vyrezal a nechal vyschnut na priamom slnku vonku..Od vtedy mam sväty pokoj
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
...proboha nepopisujete náhodou tzv. " utopence " při současném stavu klimatu asi utopených aut přibývá...no nic to Vám ovšem nepřeji...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
No asi bych se podíval na koberce v autě a vyčistil a ještě bych vyčistil ty ofukovací otvory a filtry .Kdoví co tam je.Možná bych sundal aji tapecy a podíval se co tam je.A nemáš v motoru chcíplou myš ?taky tam může být ja ji měl za baterkou
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Neleze ti do motorového prostoru kuna????????? ta smrdí jak hroch
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
vsechno co pisete jsem uz davno kontroloval...proste uz si nevim rady cim to muze byt!!!je vzdy jen kdyz je auto studeny, kdyz se ohreje je vsechno v poradku....smrad jde z motorovyho prostoru ne z interieru
tak to vypadá že zdechl motor
a nepálí se třeba klínák nebo rozvoďák než se zahřeje,nebo špatná chladící kapalina jde do interieru přes topení když pustíš fukar už fakt nevím podumám...
a nepálí se třeba klínák nebo rozvoďák než se zahřeje,nebo špatná chladící kapalina jde do interieru přes topení když pustíš fukar už fakt nevím podumám...
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
u studenyho motoru se nevic projevuje prasklina ve vyfuku nebo netesnost a v tu dobu to je nejvic citit.po ohrati se potrubi natahne a pripadna netesnost utesni tak ze spaliny ktere u tepleho motoru nejsou tak agresivni uz nejsou ani slyset ani citit.
jinak studeny start nevim co by melo smrdet-mozna vypadla hadicka z odvetrani nadrze nebo z uhlikoveho filtru.
jinak studeny start nevim co by melo smrdet-mozna vypadla hadicka z odvetrani nadrze nebo z uhlikoveho filtru.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
vsechno jsem prolezl, vyfuk je oka, chladici kapalina vymenena cca mesic, mel jsem tami cistic chlladiciho okruhu,vsechno se tvari ze je okej....kde najdu ten uhlikovej filtr?????
...uhlíkový filtr má nessie na levém předním podběhu a lanos to bude mít asi nějak podobně, přes to jde odvzdušnění nádrže - ekologický záměr ale ten Ti to nebude řešit...zkus rozdělat větrák t.j. nabírací air box větráku tam by něco mohlo být, kdysi jsme jednou z rozmaru dali šéfovi trochu syrečků i obalem právě do větráku, den dva nic a pak to přišlo byla zima a muselo se v autě topit, no autům nerozuměl a tak jsme mu navykládali, že se musí znova naplnit klima, rozdělat to a ono, celý prostřední panel, výdechy topení ap., ... vono nakonec nemělo smysl mu cokoliv vysvětlovat, dal nám 2tis. Kč na opravu a jeden z nás mu druhý den přivezl auto opravené tedy i a to hlavně voňavé, Jirka to perfekně vymyl a nalil i trošku jeho oblíbeného parfému, šli jsme pak všichni na večeři za jeho peníze, tam jsme mu to chtěli říci, když chtěl platit útratu na účet fy., zaplatili jsme samozřejmě my... ale nikdo z nás nenašel odvahu, von byl vlastně hrozně príma a měli jsme ho všichni rádi, byl to můj nejlepší šéf...
Inu mějte se fajn
Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Serpico to jediny co jsem nemel rozebrany , skusim to rozebryt a uvidim....diky za napady, me uz dosly