...keď kosí zubatá..
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
...keď kosí zubatá..
moja napínacia kladka po 23 000 km
- Reklama
Re: ...keď kosí zubatá..
To akoze s autom sa delis aj s druhymi? Hlodavce?? Prisiel si na to nahodne? alebo sa to prejavilo na chode motora??A co remen ? ten ostal OK?
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
vyrobca? co je na tom hlinikovom vylisku?
Výrobca žial nieje známy. na kladke su vyrazene len kadejake čísla.(rozvody zakladali v servise) Zistil som to len náhodou pri výmene piestnych kružkov.Remeň bol vykusnuty na dvoch miestach a preskočeny o 2 zuby. Auto išlo normálne.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám našťstie kladku značky SKF,trochu ma vydesila značka vodnej pumpy,STARLINE,zľakol som sa,že nejaká Čína,ale pri podrobnom skúmaní ma akotak ukľudnil nápis "MADE IN ITALY",tiež žiaden zázrak,ale toľko,koľko má,teda tých 60 000 km určite vydrží
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...tak to si měl Adro kliku jako hrom ( jenom to přeskočilo o dva zuby a auto jelo normálně...), je otázkou co tam dali v servisu jestli tam vůbec něco dali - tedy vyměnili, co dodat více...
Mějte s fajn
Mějte s fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico