Tánička snad pije červené-peha- píše:sladúčké bielé - prosím pekne

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Tánička snad pije červené-peha- píše:sladúčké bielé - prosím pekne
Vazoun som rád že sa môžem zúčastniť tejto veľkolepej akcie po prví krátVazoun píše:------------------Bambucha28 píše:tak po dlhom rozhodovaní prídem aj ja na zraz aj keď som ešte nikdy nebol![]()
![]()
![]()
Zdravime tě kolego " Bambucha28 " a jen tak na okrajnemáš to až tak daleko jako my Severočeši
a rádi tě poznáme
čau " Vazoun "
Odpoved aj pre JRD Mclaren-a:palikx píše:no chtel bych ale nepujde to delsi.a jelikoz v pondeli je zamek zatvoreny nevim jestli tam pojedu.je to strasne daleko.tak asi v nedeli pojedem rovnou do vratne pokud nebude prset.klidne se muzes pridat vubec nam to nevadi.
-peha- píše:No aj tak keď sa mrňata postaví za seba budem s Kráskou stále trčať a hlavne dojedou i další královny tak si ten palec hore užívej
--------------------------------ces.lav píše:-peha- píše:No aj tak keď sa mrňata postaví za seba budem s Kráskou stále trčať a hlavne dojedou i další královny tak si ten palec hore užívej
beres mi napady z pusy.s temi janosikovymi dirami jsem to presne tak chtel-samo podle pocasi.LIFELIKE píše:Odpoved aj pre JRD Mclaren-a:palikx píše:no chtel bych ale nepujde to delsi.a jelikoz v pondeli je zamek zatvoreny nevim jestli tam pojedu.je to strasne daleko.tak asi v nedeli pojedem rovnou do vratne pokud nebude prset.klidne se muzes pridat vubec nam to nevadi.
Ak bude naozaj pekne (teda nebude pršať), tak by som sa pridala aj ja do tej Vrátnej - mohli by sme prejsť tie Jánošíkové diery. A to by som navrhla tak, že by sme išli jedným autom z Manína do Terchovej (tam a späť je to 110 km a tak či tak treba ísť z dialnice dolu). A kto to má rovnakým smerom domov, tiež sa môže pridať. Lebo benzín nie je zadarmo a aj parkovné treba platiť)
Inak ja plánujem ísť na Súľovské skaly: trasu si stanovím podľa toho, či budem sama, alebo sa utvorí dajaká skupinka, čo by tiež chcela niečo vidieť.
-----------------------------FoXo píše:Viete mi niekto hodit aj udaje ktore mam zadat do GPS ked som si ho uz konecne kupil
Bud presnu adresu aku zadat pripadne aj suradnice
Dikes
---------------------FoXo píše:No daco nanom obsluhovat viemLen som chcel presne suradnice Manina chcel som to vyskusat navigovat ked mu zadam suradnice nie nazov ulice alebo dedinky
Ale hadam trafim pozeram ze je to blizko Sulova a tam som bol pred asi 2 mesiacmi. Cize podla vsetkeho by som mal od ZA odpocit do lava o dakych par km neskor ako na sulov
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |