Jinak byl vyroben snad jen jediný kus pro marketingové účely Daewa, do sériové výroby se dostal až nástupce Saturn Sky (alias Daewoo G2X, Opel GT nebo Pontiac Solstice)...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jenže skutečnost je taková, že to není ani žádný OPEL, jak už s označení plyne, ale je to čistokrevné britské auto Vauxhall VX220 navržené ve spolupráci s Lotusem a OPEL se na něm jen přiživil stejně jako DAEWOO:-peha- píše:Jo lenže tohle je len požičané od OPLA bohužial a vlastne nie len to je pôžička alebo úprava Speectera tohle sú jeho modifikácie ale platforma je OPEL Speecter VX220 Turbo
Ještě Ti tam pro úplnost chybí Verona a Forenza:KakosWRC píše:a teraz nieco ´´od´´ suzuki![]()
![]()
...červený sporťáček, co vypadá trochu jako Jaguar, by si žádal nějakou nápovědu...Serpico píše:...a na ten krásný červený sporťáček ( stran 51,52 ), co sem dal nikdo ani nevzdech, to se nelíbil...no mě se to DAEWOO BADGET SPEEDSTER se mi líbilo, viděl jsem na autosalonu právě výchozí OPEL...
Inu mějte se fajn
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |