Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Sorry...zabudol som na PEHUSlam píše:To máš teda o svých kolezích na tomto fóru hodně špatné mínění!Já stále doufám, že se na Daewoo fóru najde někdo, kdo se v Daewoo autech trochu vyzná...
![]()
Na té fotce je ale SsangYong Chairman, který se pouze v letech 1998 - 2000 vyráběl pod značkou Daewoo (když Daewoo SsangYong na chvíli převzalo) a do Evropy se dovážel patrně jen do Česka a Polska a prodalo se jich u nás určitě víc, kolem 20 kousků (jen za rok 2000 to bylo asi 10 kusů).Vít, Jiří píše:a tak si myslím že jsem v tom i jel .. daewoo arcadia ...v čechách byly dvě --- jedna ředitele Daewoo avia ...a druhá nevím čí ....je to prakticky oprásklá Honda Legend ...tuším 3,6 litru obsah a plná palba![]()
:lol:tuším že to má dodatek super royale
tak oprava ... jel jsem novějším modelem http://daewoo.pro-motors.ru/content/_la ... 1111-1.jpg
Daewoo Royale DUKE (provedení z let 1987-1988), neboli překabátěný Opel Rekord E2...-peha- píše:Jirka je za 1 ôlebo to že by to vedel Slamko tak to som vedel na 100% ale teraz k môjmu krasavcovi a nakolko som pred Legynou presne tento model vlastnil preto je mi blízký takže ako sa tento fešák volá jo mimochodom prvé písmenko modelu je rovnaké ako jeho dvojník![]()
![]()
Tvému bývalému Oplíku je ale nejvíc podobný Daewoo Royale Prince v provedení z roku 1985:-peha- píše:No a paradox je že som tohle vlastnil od roku 1992 až do príchodu Leginky takže som už starý Daewáák len bomba je že keď som kupoval môjho tak mal rovnaké puklice ako Royale![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |