Moje nové disky na Aveu
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Moje nové disky na Aveu
Takže myslel som že to bude lepšie, no ale čo už... Na jar sa poriešia asi iné...Také narýchlo fotohttp://img529.imageshack.us/i/pic2578.jpg/ http://img529.imageshack.us/i/pic2573.jpg/
Škoda Roomster TSI
- Reklama
Re: Moje nové disky na Aveu
cafes, to su R 14? prave planujem kupit aj ja alu disky,
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
čučím Alu mám taky ale tyhle 15" jsou nádhera a dej tam bezpečáky nebo si je někdo půjčí!!! krása
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Tak vdaka ja som z nich trošku sklamaný, predstavoval som si že budu na aute vyzerať lepšie...
Škoda Roomster TSI
Já mám podobný ale 14" a bez těch nápisů ty se mi líbí.Buď spokojený koupils dobře hezčí než nějaký tuctový límce!!!
Edmund Burke
Edmund Burke
A ještě perfektní barva taky mám žlutý ale sedana ,žlutá tomu dává šmrnc
Edmund Burke
Edmund Burke
Chlopy do budúcna, "máme kofigurátory" aj tu je napr.mino píše:Tak vdaka ja som z nich trošku sklamaný, predstavoval som si že budu na aute vyzerať lepšie...
http://www.elektrony.cz/?PHPSESSID=6d88 ... gn=&barva=
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Mal som to v konfigurátore ale na živo to je vždy iné...
Škoda Roomster TSI
Prepacte ze sa Vam tu miesam do debaty
Ja ako klasicky auto-laik sa chcem opytat aka je vyhoda hlinikovych diskov oproti klasickym plechovym, ci ako sa im hovori ?
Ja ako laik vidim rozdiel v cene (drahsie), vacsej sanci ze mi ich ukradnu skor ako plechove a ze ked si ich poskodim o nejaky obrubnik, bude mat srat viac ako tie plechove
Cize zlepsuju nejako jazdne vlastnosti alebo ide len o frajerksy image ? Ake len to druhe, su to pre mna vyhodene peniaze
Ja ako klasicky auto-laik sa chcem opytat aka je vyhoda hlinikovych diskov oproti klasickym plechovym, ci ako sa im hovori ?
Ja ako laik vidim rozdiel v cene (drahsie), vacsej sanci ze mi ich ukradnu skor ako plechove a ze ked si ich poskodim o nejaky obrubnik, bude mat srat viac ako tie plechove
Cize zlepsuju nejako jazdne vlastnosti alebo ide len o frajerksy image ? Ake len to druhe, su to pre mna vyhodene peniaze
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
-
- Kontaktovat uživatele:
Tie hodne drahe su lahke, takze mala zotrvacnost -> lepsia akceleracia, ale normalne to neplati skor naopak, obcas byvaju tazsie ako plechace
Trosku mozu pomahat chladeniu brzd, ale pochybujem ze to ma nejaky velky vplyv ...
Ale co by clovek nespravil pre krásu ze? a nemusi to byt len kvoli machrovaniu, preco normalne nekupujeme skarede auta aj ked funkcne su dobre?
Trosku mozu pomahat chladeniu brzd, ale pochybujem ze to ma nejaky velky vplyv ...
Ale co by clovek nespravil pre krásu ze? a nemusi to byt len kvoli machrovaniu, preco normalne nekupujeme skarede auta aj ked funkcne su dobre?
Su mnohé iné veci za ktoré vyhodíme aj viacej penazí...Každopádne pre mna výhodou je že nezhrdzavejú a teraz su už pomaly za cenu plecháčov, A ked na plecháče prehadzovať zimné máš to do roka cca 2x 30 Ečiek. Takto máme po 2 sady a je to Ok.
Škoda Roomster TSI
Jo, ta korozia by mohol byt padny argument dikymino píše:...Každopádne pre mna výhodou je že nezhrdzavejú a teraz su už pomaly za cenu plecháčov.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008