Chlazení motoru 1.8
Moderátor: Blue Lanos
Chlazení motoru 1.8
Chlapi potřebuji poradit. Mám menší problém s chlazením. Snad mi poradí majitelé, kteří mají podobný motor (Lanos 1.5, Espero 1.8 a pod.)
Ručička teploty mi najednou začala ukazovat "studený motor". Takže první krok , který jsem učinil je výměna termostatu, ale stav je pořád stejný Přitom se zdá že je vše v pořádku. Topení topí, otáčky motoru jsou po zahřátí vpořádku, spotřeba je v normě, ventilátory se netočí, voda v chlazení je OK! Tak v čem je ještě problém
Jedině snad čidlo teploty - žeby? Pomóóóc
Ručička teploty mi najednou začala ukazovat "studený motor". Takže první krok , který jsem učinil je výměna termostatu, ale stav je pořád stejný Přitom se zdá že je vše v pořádku. Topení topí, otáčky motoru jsou po zahřátí vpořádku, spotřeba je v normě, ventilátory se netočí, voda v chlazení je OK! Tak v čem je ještě problém
Jedině snad čidlo teploty - žeby? Pomóóóc
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
- Reklama
Re: Chlazení motoru 1.8
Žebi megajvr stratil schopnosti? Ale teraz vážne,ja myslím že to bude to čidlo,ak nie tak už len budíky.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
Máš docela pravdu s těmi schopnostmi Nejvíc mě naštvalo že kvůli blbému termostatu musím rozhodit rozvody a nakonec je výsledek stejný
Ještě mám jeden dotaz, a to ketré je vlastně to čidlo? Je to čidlo vedle vstřikovače u prvního válce, nebo na boku hlavy pod cívkou Tož poraďte synci!!!!
Ještě mám jeden dotaz, a to ketré je vlastně to čidlo? Je to čidlo vedle vstřikovače u prvního válce, nebo na boku hlavy pod cívkou Tož poraďte synci!!!!
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Ahoj jeto čidlo zjedním konektorem,se dvěma je na počitač,aspon´ tak jeto na 1.6
1,6 lpg brc zlatá metalíza
Jo to je vedle vstřikovače. Díky alespoň za něco, stejnak mi nezbývá nic jiného než ho vyměnit
Jen bych chtěl napsat to , že jestli topení topí těžko poznáš teď v létě, to topí i auta co mají vyndanej termostat. Takže topení otestuješ jen za nižších teplot.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Je mi to jasné s tím topením, ale nejvíc mě zaráží že motor jede normálně(žádné zvýšené otáčky), spotřeba je stejná akorát se ručička teploty zvedne max. na 2 malé dílky.
je to cidlo.uz se mi to stalo tak snad je to stejnz pripad.nic jineho to neovlivnuje
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Jo chlapi, je to čidlo za blbých 160Kč Jenomže koho by to napadlo
Trošku starší téma ale co
Mám úplně opačný problém, při delším stání(kolony) mě rafika po chvíli vyletí nahoru a začne kolísat.
Pokud rozdělím budík na 0%-studený motor, 50% - normální teplota, 100%-červené pole, tak mi to začne lítat mezi 50-75%. Ale tím stylem že se každé cca 3 sec pohne 50-70-60-75-55...
Předpokládám že si mám jít asi rovnou koupit čidlo? Není přece možný aby motor měnil teplotu tak razantně během pár sekund.
Mám úplně opačný problém, při delším stání(kolony) mě rafika po chvíli vyletí nahoru a začne kolísat.
Pokud rozdělím budík na 0%-studený motor, 50% - normální teplota, 100%-červené pole, tak mi to začne lítat mezi 50-75%. Ale tím stylem že se každé cca 3 sec pohne 50-70-60-75-55...
Předpokládám že si mám jít asi rovnou koupit čidlo? Není přece možný aby motor měnil teplotu tak razantně během pár sekund.
Daewoo Tacuma r. 2000/1,8 - 72 KW, LPG BRC
asi cidlo ale ted jsem resil u leganzy kde to dela to samy a cidlo je nove -elektriku a ukostreni.uplne rozpalene kabely od baterky.mozna bych se podival i tam.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51