aveoua píše:Trosku o mojim aute.to co som vylepsoval a pod.
V prednich svetlech mam lampy Philips Power 2night
Sviti to 100% lepsi
V prednich blinkrech Philips Silver Vision
pekne vipadaji v cristalovej optice
Vimenil sem trisky ostrikovace za dily s Volvo
ted to lije a ne cura
Vimenil sem fanfary za dily s Superbu
Nalakoval sem lapace necistot do barvy vozu
Podpojil sem zadny lampy na oba krouzky
(foto neny moje)
Podpojil sem modul pro dotazeny el.ovladanich prednich skel kdiz zamikam auto centralnim zamykanim s dalkovym ovladanim
Dal sem do interieru dodatecny svitilnu s Lanos
zasil sem karpetem zelezo operek zadny sedacky
(foto nemi moje)
mimochodem o poradach...
te trisky ostrikovace nikoho nezaujali
dil s Volvo C40 se bez zadnich modificace montuje na nase auto(jisto jak lanos. lacetti. atd)
Chalani bomba fotka už vieme s kým si píšeme a jo mimochodom kočky sú perfektné no samo veď sú pri korejkom aute A dalšia vecička AveoUA tie ostrekovače som si už objednal bol to dobrý nápad a akoby náhodou pasujú aj na Legynu (čím to asi bude ).No tak hádzajte dalšie vychytávky a nápady lebo už nám to tu dosť chýbalo.Mali sme tu už kolegov z UA lenže písalo sa len anglicky a to bol dosť velký problém jo a tiež nás ohromovali Misskami Tohle je Sasha a jeho Laceti aj s prídavkom
Pehacik a z kade sisi ich objednaval kolko kostuju a podla coho si zistil ze pasuju aj na Legu ?
Tym padom by mohli aj na Langosa nech ako vravia nasi kolegovia nech to strika a ne cura
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Jednoduché kolega má V70 a tak som mu jeden vyrval a skúsil no už pri prvom pohlade som vedel že pásnú lebo moje som striekal na bielo tak viem ako vyzerajú A objednal mi ich kamarád z VOLVO fóra no a cenu zatial neviem ale lacné asi nebudú
Aveoua - zdravým , a mám na Tebe nebo na někoho od Vás dotaz ohledně „TRIP COMPUTER Chevrolet AVEO sedan v. 4.2x SPORT
který je na stránkách - http://www.tripcomputer.ru/AVEO-new.htm .
Jaká je u vás zkušenost s tímto zařízením. Sice jsem se rusky učil ale před 35 roky ale dnes už ?????????? A jestli je v tomto zařízení i latinka nebo jen azbuka. Dále jestli je od Vás ochoten udělat stručný překlad co toto zařízení je schopno ukázat. Děkuji
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Ahoj aveoua kusim povedať že máťe sexi kočky u Vás tušim prideme na Aveačky sa pozrieť. mimochodom Feva 13 navrhol Ťa za čestného člena Aveo clubu u nás. Ja som za a prosím Ta prihlás sa o člensku kartu a pošli mi svoje udaje. na mail