Sandruš Nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Sandruš Nexia
[quote="milosh"]tak to hifi to je mazec [/quote
haha..ale hrajeto dobře ....
haha..ale hrajeto dobře ....
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Paráda to mal kamoš v Škoduli , jo Sandruš máš tam k tomu i gramec a nebo kotoučák
CD Přehrávač
Škoda 135 GL
Je to pekné a ešte k tomu dat neakú peknú šalspáku a na nu červenú manžetu aj na ručnú a bude to super
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
lekce gramatiky: http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=zvyksandruš píše:takle měse červená líbí a kdo zná mojí nesí tak ví že červená v ní převažovala už před tím...jinak jeto o zvikuSerpico píše:...to je sandruš důvod aneb účel světí prostředky...
Mějte se fajn
Jinak se omlouvám, nechci vypadat jako člověk, který pouze kritizuje, ale můj soukromý názor je ten, že je to dost strašný. Připomíná to barevné favority z počátku 90. let ve fázi začínajícího "tuningu". Proč jsou některé díly červené a jiné zůstávají v původním plastu? Proč je červená kombinovaná se stříbrnou? ...
Samozřejmě je ale nejdůležitější, aby bylo uspokojeno Tvoje estetické ego... (ostatně já mám se svými modrými Sparco sedačkami co povídat, ale té ceně se prostě nedalo odolat)
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
no tý voe to mě podrž Ivane nic proti ale každý začátek je těžký, ale nějak se začít musí znám to moc dobře jak to bylo s mým ticem, takže s tou kritikou bych se mírnil. navíc nechceš vypadat že pouze kritizuješ ale na adresu Sandry jsem snad od tebe ani nikdy nic jinýho neslyšel. a nezastávám se jí jen proto, že spolu chodíme. navíc i já mám auto kombinováné černo stříbrno červenou
Ahoj Sandro.Musim Ta pochvalit ako sa o nessi staras.mnohy iny svoje auta zanedbavaju.a ako tak pozeram mas tam dost cervenej a tak prihodim jednu fotku k inspiracii,možno sa ti to zapaci
- Přílohy
-
- DSC05240.JPG (91.25 KiB) Zobrazeno 2040 x
Daewoo Nexia HB GLX 1.5 16V
Skoda 120 L
Skoda 120 L
-
- Kontaktovat uživatele:
S tým vkusom musím úplne súhlasit s Ivanom , na druhej strane najdôležitejšie je že sa to páči Sandruš ...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Fitty píše:no tý voe to mě podrž Ivane nic proti ale každý začátek je těžký, ale nějak se začít musí znám to moc dobře jak to bylo s mým ticem, takže s tou kritikou bych se mírnil. navíc nechceš vypadat že pouze kritizuješ ale na adresu Sandry jsem snad od tebe ani nikdy nic jinýho neslyšel. a nezastávám se jí jen proto, že spolu chodíme. navíc i já mám auto kombinováné černo stříbrno červenou
V pořádku, já jsem jen vyslovil, co si myslím. Pokud nesouhlasíte a úpravy se Vám líbí, zcela to respektuji.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane jsem rad ze nejen ja jsem za kritika, nektery kombinace a upravy interieru by mely byt zakazany delat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Každý má svůj styl a názor..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
...no sandruš já to myslel k těm stěračům...( to je sandruš důvod aneb účel světí prostředky...)
, nicméně proti červený nic nemám, to je otázka naprosto individuální, je to taky oživení šedivého interiéru...
Mějte se fajn
, nicméně proti červený nic nemám, to je otázka naprosto individuální, je to taky oživení šedivého interiéru...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
k těm stěračům..jsou mnohem lepší..než ty kovové lépe stírají...a jsou šetrnější ke sklu. a nemá nanich co rezavět
Škoda 135 GL
...sandruš to je důležitý, jen tak mimochodem ceny jsou od 150 do 900 Kč, který máš...je to zajímavé, ale výrobní náklady zřejmě musí být nižší než u klasických ramínek k vzhledem k náročnosti výroby klasických...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, ja som nedavno kupil v Tescu tie bezramienkove za 3+3 E tak uvidim ako budu stierat, este neprsalo. Vzal som ich len tak na skusku, stare klasicke stieraju este celkom slusne, ale cene som neodolal . Prekvapivo vyzeraju celkom kvalitne spravene, aj gumicky vyzeraju slusne, ziadne hrboly ako u vacsiny lacakov ... tak som zvedavy
K tomu hodi nehodi, to by som riesil u nejakeho veterana, ale Nexia mi este nepripada tak staro ze by to bilo do oci tie stierace
K tomu hodi nehodi, to by som riesil u nejakeho veterana, ale Nexia mi este nepripada tak staro ze by to bilo do oci tie stierace