Pipanie u spolujazdca...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
Pipanie u spolujazdca...
Mam mensi problem. Kazde rano ma znepokojuje divne pipanie v priestore niekde pri nohach spolujazdca. Sem-tam si to pipne, po par minutach jazdy je ticho. A tak to mlci cely den, az do nasledujuceho dna. Nerovnost cesty, ani sposob jazdy na intenzitu,ci opakovanie nema vplyv. Vie niekto poradit? Dakujem.
- Reklama
Tak pipa alebo cvaka? Lebo cvakalo to aj mne tak ako opisujes. Chaoticky bez zmyslu. To cvakala riadiaca jednotka centralu, ele tu som nenasiel do dnesneho dna. Ona asi neni pred spolujazdcom. Ten zvuk vychadza akoby zo stredoveho stlpika pri spolujazdcovi. Cvakalo to asi tym, ze riadiaci clen vo vodicovych dverach daval chaoticky odomykacie impulzy znova a znova. Uz si nepamatam ako som to riesil.
Co si vzpomínám z Pontiacu Le Mans není pod plastama u spolujezdce palubní počítač - řídící jednotka??
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pod plastovým krytem u nohou spolujezdce je ukrytá řídící jednotka. Ale ta bude pípat jen těžko, hledal bych závadu jinde...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
-
-
Všetkým "Nexiákom" želám v roku 2005 pohodovú jazdu bez porúch a nehôd.
Rád by som sa vrátil k môjmu problému. Zvuky sa ozývajú stále, stále netuším odkiaľ presne a hlavne prečo. Ale predsa som o krok dalej.Počuť to len pri zapnutých stretávacích svetlách. Po prepnutí na diaľkové, alebo vypnutí svetiel je klud. Pretože je to asi elektrický problém, mám obavu, či to nemôže popri zvukových efektoch aj vzbĺknuť(vzplanout?).
A este jeden problém prišiel s novým rokom. Ručička tachometra nepracuje. Poradí mi niekto skúsený, či jev Nexii mechanický náhon resp. iný, príp. ako odstrániť závadu?
Rád by som sa vrátil k môjmu problému. Zvuky sa ozývajú stále, stále netuším odkiaľ presne a hlavne prečo. Ale predsa som o krok dalej.Počuť to len pri zapnutých stretávacích svetlách. Po prepnutí na diaľkové, alebo vypnutí svetiel je klud. Pretože je to asi elektrický problém, mám obavu, či to nemôže popri zvukových efektoch aj vzbĺknuť(vzplanout?).
A este jeden problém prišiel s novým rokom. Ručička tachometra nepracuje. Poradí mi niekto skúsený, či jev Nexii mechanický náhon resp. iný, príp. ako odstrániť závadu?