Diagnostika
Moderátor: Blue Lanos
Re: Diagnostika
Taky bych měl zájem o kontrolu diagnostiky u Palikxe.Koupil jsem i samolepky s rámečky pro vyleptání VIN kódu na všechny okna.Má to fungovat jako odrazaní pro zloděje.
- Reklama
tak decka jsem tu a jen pro upresneni byl jsem v italii-chorvatsko nemam rad-
cena je 200 a pokud prijedete neni zadny problem.v lete ale pojedu urcite smerem usti takze pokud to vydrzis jeste cca mesic tak prijedu sam.
a jinak vas rad uvidim.
ahoj
cena je 200 a pokud prijedete neni zadny problem.v lete ale pojedu urcite smerem usti takze pokud to vydrzis jeste cca mesic tak prijedu sam.
a jinak vas rad uvidim.
ahoj
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Pro Palikxe,bylo by to i lepší,protože nerad jezdím přes Prahu,Na ceně nezáleží,rád poznám nové známé,místo teček musím psát čárky,protože nefungujou tečky,Mrzí mě,že mě nevyšel sraz,ale už se těším na další,kde už bych nechtěl chybět,zatím děkuji
domluvime az se priblizi muj vylet na sever.
Simson s 51
Simson s 51
Ahoj přátelé. Tyto stránky sleduju už delší dobu a nemáte to tu vůbec špatný. S tou diagnostikou bych taky přispěl. Máme doma Matize II 2003 a diagnostikuju ho pomocí AutoEnginuity's ScanTool a notebooku nebo pomocí ručního přístroje OBD II memo scaner. Jinak pokud máte zájem, provádíme diagnostiku většiny evropských i asijských vozů a sídlíme v Teplicích. [b]Cena diagnostiky je 300,- Kč . [/b]Takže pokud máte zájem, písněte. Ahoj Ondra.
1994 BMW 318iS coupe 103KW, alu 16"/225...
2003 Matiz II klima, alu 14"/185, servo, abs, el.okna, kónický filtr...
zajimavy prispevek.co vseko umite s daewoo?airbagy taky?live data to ukazuje?
co stoji soft a co kabel?
diky
diky
Simson s 51
Simson s 51
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
---------------------palikx píše:zajimavy prispevek.co vseko umite s daewoo?airbagy taky?live data to ukazuje?
diky
No vidíš,do Teplic je to blíže jak do Prahy - že jo kolego " Palikxi " alespon pro nás Severočechy vyzkoušíme a dáme vědět.
Zdraví všechny " Vazoun "
Vidím že diagnostika vás zajímá. Ruční přístroj OBD II scaner i USB to OBDII kabel do notebooku umí live data. Něco je k užitku, ale něco je jen na ,,pokoukání". Programů s USB kabelem funguje docela dost. Scantool.net, obdII scaner, OBD SPY, Pro Scan, AutoEnginuity's ScanTool atd. Jen pár je ale skutečně k něčemu. Pokud se do diagnostiky pustíte, tak ze začátku budete dost laborovat. Ale předem řikám, že šetřit se nevyplatí. S tímto: toho opravdu moc nezdiagnostikujete. Mějte se Ondra.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-------------------------------------ominina píše:Vidím že diagnostika vás zajímá. Ruční přístroj OBD II scaner i USB to OBDII kabel do notebooku umí live data. Něco je k užitku, ale něco je jen na ,,pokoukání". Programů s USB kabelem funguje docela dost. Scantool.net, obdII scaner, OBD SPY, Pro Scan, AutoEnginuity's ScanTool atd. Jen pár je ale skutečně k něčemu. Pokud se do diagnostiky pustíte, tak ze začátku budete dost laborovat. Ale předem řikám, že šetřit se nevyplatí. S tímto: toho opravdu moc nezdiagnostikujete. Mějte se Ondra.
Zdravim Ondru alias " ominina " nebud kolego na omylu - Palikx je zkušený fachman a to nejen na vozy zn. Daewoo a podobně.
Vybaven je solidními diagnostickými přístroji a doposud nám diagnostiku dělal na srazech zadara / alespon v mém případě / také jej tímto zdravím a přeji všem hezký den. " Vazoun "
...inu ominima, já Tě vítám na našich stránkách, dobrý marketingový tah...a teď k Tvé konkurenci - palikx, používá profesionální diagnostiku Scanner 11 stejnou jako například u Srby a k tomu dává svoje zkušenosti praxi a dobře víš, že ani ta nejlepší diagnostika ti neurčí přesně závadu, to je o zkušenostech, za palikxem je toho hodně ( opravených aut ) a začnu u sebe po " sponzorování " Srbů, mi opravil auto palikx, tak jako mnoha jiným. Palikx je rádce a to zcela zdarma pro celý náš nett a mnoho jiných nám radí např.: JRDmLaren, ad., nebo si radíme i vzájemně, opravdu Tě tady vítám, každá zkušenost je dobrá...třeba budou mít příležitost Tě otestovat naši severní kamarádi, jak píše Vazoun
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Pěkný denpalikx píše:domluvime az se priblizi muj vylet na sever.
Pavle když by ti to nevadilo tak dej vědět třeba jen na kafe u benzinky
Ať nám jezdí a nezlobí
Zdravím všechny. Máte pravdu - taky se mi stalo že BOSCH KTS 540 mi Matize nenačetl a pomocí OBD2 kabelu to šlo dobře takže někdy méně znamená více. Jinak s diagnostikou dělám jen chvíli ale doufám že se bude dařit . Každý někdy začínal. Tak se mějte. O.
v pohode
ja vim ze nektere diagnostiky umi daewoo ale snad vsecky jen motor proto jsem se ptal
ja porad jeste nemam 100 procentni uspech s mym kabelem chybi mi ale snad jen automaticka prevodovka.se vsim jsem se uz spojil.
zitra to ale rozcisnu jednou pro vzdy,budu mit moznost zmerit original kabel vcetne koncovek a tak uz snad nebude nikdy problem a vse uz bude chodit perfektne.
Vlado -topole-samozrejme ze se stavim.mam jen maly problem ztratil jsem telefon a tak nemam na tebe a na vetsinu z vas kontakt tak mi ho nejak posli-poslete-diky
ja vim ze nektere diagnostiky umi daewoo ale snad vsecky jen motor proto jsem se ptal
ja porad jeste nemam 100 procentni uspech s mym kabelem chybi mi ale snad jen automaticka prevodovka.se vsim jsem se uz spojil.
zitra to ale rozcisnu jednou pro vzdy,budu mit moznost zmerit original kabel vcetne koncovek a tak uz snad nebude nikdy problem a vse uz bude chodit perfektne.
Vlado -topole-samozrejme ze se stavim.mam jen maly problem ztratil jsem telefon a tak nemam na tebe a na vetsinu z vas kontakt tak mi ho nejak posli-poslete-diky
Simson s 51
Simson s 51
zdravim opet
kabel uz mam funkcni na 100% tak uz bude vse ok.
jinak tento vikend jedu konecne na sever cech.vezmu to přes usti v sobotu rano.stanley pokud mas zajem tak se sejdem.nekde u pumpy.vim o jedne co ma i lpg a tam by to slo.
topole a vaclave a jini kdo by mel zajem tak v nedeli opoledne u panske skaly nebo i jinde bychom se mohli potkat.
kabel uz mam funkcni na 100% tak uz bude vse ok.
jinak tento vikend jedu konecne na sever cech.vezmu to přes usti v sobotu rano.stanley pokud mas zajem tak se sejdem.nekde u pumpy.vim o jedne co ma i lpg a tam by to slo.
topole a vaclave a jini kdo by mel zajem tak v nedeli opoledne u panske skaly nebo i jinde bychom se mohli potkat.
Simson s 51
Simson s 51
Zdravím všechny majitelé Matýzků, potřeboval bych poradit, byl jsem v pondělí na diagnostice,a vyjelo to 4 chyby: kod 0110obvod teploty nas.vzduchu, 0105 absolutní tlak sacího potrubí, 0120 funkční porucha obvodu TPS a 1500 VZD/ODPAR funk.por.termistoru. A v srvisu mě řekli,že je zřejmě špatná váha vzduchu nebo-li krokový motorek?? Jenže kontrolka s názvem Check-porucha motoru mě nesvítila, ale motor měl strašný kolísavý volnoběh!! Měl někdo z Vás podobnou poruchu?? Díky všem za radu.