Škrabance
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Škrabance
taky mi to nekdo po 2 mesicich objel klicem a na zadnim steraci sem mel jakousi bulku a ukoply mi taky spigl sou to svine
Chevrolet Lacetti packet WTCC 1.4 ccm,r.v 2008 (Výbava ELITE)
- Reklama
Ja ti poviem, raz si aj oni kúpia auto a chcel by som ich vidieť, keď im niekto niečo také spraví na novom...a keď zo závisti niečo také robí tak to je duševný chudák...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
Chápu jak ti je, mě taky každý škrábanec bolí, ale mě na autě přibývají spíš z neohleduplnosti druhých lidí. A aby toho nebylo málo, tak mám teď celé auto poseté černými tečkami. Nejspíš to bude kyselina. Nemůžu se s tím vůbec smířit, snažím se to řešit přes pojišťovnu a pan likvidátor mi řekl, že to taky může dopadnout jako totálka.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
...to ixpet totálky se až tak neboj, záleží kolik ti napíší a hlavně leccos jde odleštit ( a mnohdy se nestačím divit sám...), tak nějak nevěřím na tu kyselinu ( ta by to prožrala na plech...) ale držím palce
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
No právě, vypadá to, že je to vpečené dovnitř. Kdyby to byla barva, tak to mám i na světlech a skle. Tohle je jen na laku, nevím přesně co to je, kyselina je jedna z variant, když parkuju u Autobateriií:-) Ve středu se mi na to podívá lakýrník, tak snad pro mě bude mít jen dobré zprávy...
Tak to držím palce- mne by to asi poisťovňa nepreplatila, lebo mám havarijné poistenie ale nie na vandalizmus a tie škrabance to bude asi vandalizmus...
Farba modrá impresion
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
Tak u mě to na 99% vypadá tak, že budu mít nově nastříkané celé auto. Takže se zbavím i těch drobných škrábanců co jsem běhěm těch tří let nasbírala....
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Kyselina plech neprozere, pusobi presne tak jak psala Xpet, zbarvi do tmava ty mista kde dopadla, muze to byt kyselina z baterky, to byva na silnici nejcasteji, rozlestit to nejde, skoro vzdy to je az na plech vsaknute, musi se to odbrousit az na ten plech a znova lakovat, kdyz toho je hodne, neni to pekna praceSerpico píše:...to ixpet totálky se až tak neboj, záleží kolik ti napíší a hlavně leccos jde odleštit ( a mnohdy se nestačím divit sám...), tak nějak nevěřím na tu kyselinu ( ta by to prožrala na plech...) ale držím palce
Mějte se fajn
Sveho casu se to stavalo i po praskovani z letadla, stacilo pak aby to zustalo na aute a zaprselo na nej, ale tam to spis tu barvu vybelilo, ale navratne
Pojistovna je zajimavej ustav, oni totalku uznaji i u dvou let stareho auta, kdyz se lehce naboura na levy nebo pravy predek, musi se na ne tvrde
Jinak co se tyce toho poskrabaneho auta, tak u noveho to nasere, ja jsem osobne poridil garaz, mam ji blbe daleko, ale zase jsem se vyhnul temto problemum.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to se divim, ja mam v havarijce vsechno, ale taky mam spoluucast, tak by me ta sranda stala i neco ze sveho a v tvem pripade nevim, jestli bys to tam nemel druhy den zasesacurovca píše:Tak to držím palce- mne by to asi poisťovňa nepreplatila, lebo mám havarijné poistenie ale nie na vandalizmus a tie škrabance to bude asi vandalizmus...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
...to Akri už jsem Tě tady dlouho nečet, jsem rád, že Tě opět tady vidím, no jasně Tvoje zkušenosti jsou nad zlato, jinak hodně " doteků " jsem opravdu rozleštil, ale se.. mi to
A tak se mějte fajn bez " doteků "
A tak se mějte fajn bez " doteků "
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jsem tu stale, jen neni vubec cas
Ono je na novych autech vyjma koncernu VW, zalostne malo laku uz samo o sobe, coz teprve kdyz se nekdo rozhodne lestit kamenem
To musi nas*at jak na starem, tak tuplem na novem
Ono je na novych autech vyjma koncernu VW, zalostne malo laku uz samo o sobe, coz teprve kdyz se nekdo rozhodne lestit kamenem
To musi nas*at jak na starem, tak tuplem na novem
AKRI - (byl) Muž z Ria !
...to Akri jasně to nase.. , měj se.... a jsem fakt rád, že Tě tady vidím...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Tak jsem dnes viděla svoje autíčko, odstrojené a obroušené, ani jsem ho nepoznala Navíc ten černej sajrajt je i na plechu, tak to možná budou ještě před stříkáním kytovat. A taky jsem tam prý měla 3 díry ve dveřích, ale nějak si to neumím představit, když nebylo nic vidět na laku.
No vidíš, ani sme netušili aký kvalitný lak majú naše avejká hehe ten plech pod ním tam asi ani byt nemusí
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
No vidíš šetrí sa všade.
Aspoň máme naozaj kvalitný lak keď udrží auto pokope.
Aspoň máme naozaj kvalitný lak keď udrží auto pokope.
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu