Vlastníci AVEO ze Severní Moravy?
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Vlastníci AVEO ze Severní Moravy?
Zdravím všechny majitele Chevroletu Aveo
Zeptal bych se, kdo všechno ze Severní Moravy vlastní AVEO? Jsem z FM a viděl jsem jedno v oranžové metalíze a druhé v Kopřivnici v krásné modré barvě (zaujaly mě také krásné potahy na předních sedadlech)
Případně můžete hodit i foto Vašeho miláčka
Zeptal bych se, kdo všechno ze Severní Moravy vlastní AVEO? Jsem z FM a viděl jsem jedno v oranžové metalíze a druhé v Kopřivnici v krásné modré barvě (zaujaly mě také krásné potahy na předních sedadlech)
- Reklama
- Hanzy
No nazdar chlape nemam sic Aveo ale jsem z FM jinak o nikom kdo ma nevim od nas z klubu.Jsem si nevsim ani ze si odsud nebot nemas vyplneno v profilu ale kdybys chtel muzem dat mensi FM srazek...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
to Hanzy: Necháme to už do toho Manína,ne? Ale pozor, Myška, patří mě. Já jsem ho do klubu naverboval.
Jinak, to oranžové Aveo, by mělo být od Bandolíka, ale toho už jsem dlouho neviděl. Furt někde lítá s tirakem.
Jinak, to oranžové Aveo, by mělo být od Bandolíka, ale toho už jsem dlouho neviděl. Furt někde lítá s tirakem.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Poslušně hlásím.....
Jedno Aveo sedan je ve Studénce, jak AVÍKA nafotím přidám i foto.
nazdar lidi moc se omlouvám ale vážně letos lítám s tirákem po světě tak se ani na net nedostanu,ted jsem ve Švýcarsku a docela se bavím při čtení všechny zdaravím a doufám že mi vyjde se dostat na sraz aspoň do manína
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
Re: Vlastníci AVEO ze Severní Moravy?
ČAU!!! SICE NEJSEM ZE SEVERNÍ ,ALE JIŽNÍ MORAVY Z BRNA A MÁM ŽLUTÝ AVEO 1,4SEDAN SPORT LINE A TEPRVE HO ZAJÍŽDÍM A OBČAS KOLEM SEBE NA SILNICI PÁR SEDÁNKU VIDÁVÁM TAKŽE PŘIBÝVÁ.jirka48 píše:Zdravím všechny majitele Chevroletu Aveo
MĚJTE SE!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
jojo máš pravdu přibývá jich tak at nám slouží
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
Ahojky,
mám Aveo šedé metly a jsem také z FM
mám Aveo šedé metly a jsem také z FM
Ahoj!
Jsem novým majitelem Chevroletu Aveo, 1,2 16 V, sedan, r.v. 2009, stříbrná metal z Olomouce.
Jak to tak tady čtu (viz. témata výše), tak začínám být ze své volby kapku nervózní, tož se ptám kluci z Moravy, jste spokojeni? Já "najel" teprve 200 km, a tak nemám žádné zkušenosti :D ! Ještě chci dodat, že nejsem žádný závodník a auto jsem si pořídil, aby mohl sem tam vyjet z rodinkou na výlet, nebo za rodiči do OV atd. Ročně najedu tak max. 7000 km.
ps: foto dodám :-))!
Jsem novým majitelem Chevroletu Aveo, 1,2 16 V, sedan, r.v. 2009, stříbrná metal z Olomouce.
Jak to tak tady čtu (viz. témata výše), tak začínám být ze své volby kapku nervózní, tož se ptám kluci z Moravy, jste spokojeni? Já "najel" teprve 200 km, a tak nemám žádné zkušenosti :D ! Ještě chci dodat, že nejsem žádný závodník a auto jsem si pořídil, aby mohl sem tam vyjet z rodinkou na výlet, nebo za rodiči do OV atd. Ročně najedu tak max. 7000 km.
ps: foto dodám :-))!
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu