Woyta píše:Tech 15s je realnech.
Ano, při investici mnoha desítek tisíc Kč.
Woyta píše:na YT najdes Tic Taca co o umi pod 10. Nema nekdo o nem blizsi info?

Najdi ho za mě. Jistě to bude automobil vybaven původním motorem ze Suzuki Alto
Woyta píše:V Cili jsem jel lehce pres 100. 300m za onech 14,7s.
Těch 100km/h jsi odhadl z tachometru, že?
Woyta píše:Pokud mi poradis nejakej peknej sw pro PDA radsi to nekde zmerim. Akorat najit u nas v kopcich rovinku

Jakýkoli GPS logger. Umí to např. každá druhá navigace. Existují i přímo různé road dyno dedikované programy. Hledej GPS performance meter apod.
aumirek píše:A popravdě kilowaty nejsou vše ale duležité jsou KW na jeden kg a tu má tico navrch.
Nerad beru iluze majitelům raketových vozů Tico, ale poměr 30kW na 700kg není žádný zázrak. Z masové produkce to teoreticky stačí možná na nejslabší HTP. Přesto i tam má udávané zrychlení 0-100 řádově lepší než Tico. Tico bude zřejmě zabito nevhodným zpřevodováním.
aumirek píše:A vím o čem mluvím mám nisan vagon 2 litr a tico do té 100 vky mu dá vždy na prdel
I ten nejvydechlejší 2 litr by mohl mít alespoň 80kW a přes 1900kg ten Nissan snad neváží.
Fakt, hoši, trošku soudnosti. Sám jsem s najezdil s Matizem velké množství km a vím, že auto působí velmi hbitě, ale řeč čísel je neúprosná. Na sprintu to auto skutečně stačilo jen na tu 6V HTP Fabii.