Zateka do Legy
Moderátor: Blue Lanos
Zateka do Legy
Mam Legu 2 rok a zacalo mi zatekať do auta. Koberec je mokrý na strane spolujazdca, asi 10 cm od stlpika, takze to nevyzera na tesnenie okolodverí. Zateká hlavne ked prší. Nemate s tzm niekto skusenost? Typujem zle nalepene celne sklo. Dik
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Reklama
Re: Zateka do Legy
zajed na myčku a pozoruj kudy tudy teče
- Hanzy
Zalezi pokud to jde od sloupku je to mozne ale vetsinou to tece topeni...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Od toho kurenia to nebude, lebo kvapalina neubuda. A koberec je po dazdi uplne napitý vodou , teda u spolujazdca, ked nan sliapnem tak tak je to ako do kaluze.
-
- Kontaktovat uživatele:
Treba pozrieť vnútorný blatník môže tam byť diera či už po hrdzy alebo prerazená
Ahoj zatekanie do auta ti spôsobuje filter sania vzduchu do kabíny tam kde sa dáva peľový filter a je tam asi poškodenie tesnenie, stáva sa to dosť často aj inych druhov aut.Mala pravdepodobnosť je ,že ti to môže tiecť aj cez čelné sklo.Ten istý problem mam aj Ja,chyba viem kde je ale som to ešte nemal kedy pozrieť.Mokré máš pod nohami spolujazdca a môžeš mať aj na pravej strane za spolujazdcom mokre.Od stredoveho stlpika to nejde ani tesnenie dveri tiež nie ak som vravel na začiatku toho filtra sania vzduchu...tam je vadné tesnenie....Treba rozobrať pravu stranu nasavania vzduchu tam kde je kabinový filter.
Ahoj zatekanie do auta ti spôsobuje filter sania vzduchu do kabíny tam kde sa dáva peľový filter a je tam asi poškodenie tesnenie, stáva sa to dosť často aj inych druhov aut.Mala pravdepodobnosť je ,že ti to môže tiecť aj cez čelné sklo.Ten istý problem mam aj Ja,chyba viem kde je ale som to ešte nemal kedy pozrieť.Mokré máš pod nohami spolujazdca a môžeš mať aj na pravej strane za spolujazdcom mokre.Od stredoveho stlpika to nejde ani tesnenie dveri tiež nie ak som vravel na začiatku toho filtra sania vzduchu...tam je vadné tesnenie....Treba rozobrať pravu stranu nasavania vzduchu tam kde je kabinový filter.
Vdaka pani, na to som nepomyslel, tak najpev pozriem toto.
-
- Kontaktovat uživatele:
A jó na to som málem zabudol lebo aj já som to pretesnoval bo mi tade išel smrádok A použil som gumené tesnenie čo sa dáva na okna
Toťkaj to je ončo
Toťkaj to je ončo
- Přílohy
-
- DSC00561.jpg (110.15 KiB) Zobrazeno 2425 x
tak cez ten kryt peloveho filtra to neslo, bolo vsetko pekne suche, tak musim hladat inde. Drzte palce aby som to nasiel
Ked to nájdeš daj vediet,mne to kvapká od pravého predného stlpika zo spodu spod prístrojovky držím Ti palce
Pani tak dnes som bol vymenit celne sklo a potvrdil sa moj predpoklad. Na pravej srane hore, asi 30 cm od stlpika bola pod lepiacou hmotou hrdza, tak 10 cm. tadial pretekala voda do legy. Vsetko mi to vycistili, osetrili a uz je tam nove sklo. Dufam ze to uz bude v pohode.
Ahoj mal si pravdu,mne raz začalo kvapkat asi 10cm od predneho stlpika na strane spolujazca chcem vrch okna pretesnit orginál lepom na sklo a bude pokoj ináč dík že si napísal
Neviem ci to len tak pretesníš tým lepom, lebo okolo okna je ta gumová lišta a ak ju vytihnes tak naspet ju asi nedáš.Jednoduchsie by asi bolo nechať okno vyrezat a znovu nalepit.
Vyrezat?to počkam kým sa rozbije ale idem to zalepit z dnuká už som takto lepil aj na druhych autach a bolo to v pohode ináč musí sa robit opatrne lebo ten lep je čierny a ked zaschne tak už nejde dole .Treba dat dole iba plasty zpredných stlpikov a prednu čast strechovice zrkadlo a slnečné clony a asi aj strop. svetlo vždy je to podla mna lepšie ako vyrezávat dobré sklo niekedy može prasknút a možo sa poškodit aj te gumové tesnenia