No a to je právě to snížení. Když tam nakydáš 2 metráky kytu tak auto klekne, nevím proč tady na foru řešíte nějaký tuningový pera kratší o 3 cm. Kydněte na auto 200 kg kytu a hned máte auťák o 3 cm níž. Takhle se to dělá !!! Říkám Vám Rusko to je zem neustálých překvapení, tam se prý, když se dělal Ivan (Moskvič) odlil ingot 5x2,5x2 m a auto se z něj vydlabalo!Dano píše:On podla mna neni znizeny, ale ma podbehy az po zem uplacane z gytu.
rusky tuning - este sa musime vela ucit :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
smiech ....
tak pani tak z chuti som sa uz davno nezasmial...
to bola pecka s tou ruurou aj to znizenie!!!
to bola pecka s tou ruurou aj to znizenie!!!
Podívej se na porovnání výšky kapot a hrany oken s tím co je před ním .On podla mna neni znizeny, ale ma podbehy az po zem uplacane z gytu. Laughing Laughing Laughing
Já pamatuju že Moskvičům se říkalo Leninovi sáně a žiguli byly dlabanej ingot
tak pod těmahle přezdívkama je znám jákdyž se dělal Ivan (Moskvič) odlil ingot 5x2,5x2 m a auto se z něj vydlabalo!
Tady se Petře musím ohradit Dlabanej ingot byl starej Moskvič 407- 403. Např. nárazník byl z pochromovanýho plechu aspoň 3 mm tlustýho. Měl jsem ho do roku 1978 a když se o mě na křižovatce zastavil frajer s Š 110R Coupé tak silně zaplakal. Všechny 4 světla v háji přední čelo taky a nárazník byl jako kousek rovnýho plechu připláclej v čele. No a já měl na nárazníku trochu červené barvy a škráblou SPZ
Žigul byl proti němu měkejš !!!
Já sem psal že pod těmahle přezdívkama sem je znal já ale to bylo hodně o tom od kud si protože se to měnilo podle bydliště někdo to zaslechl někde na návštěvě a když přijel domu tak jen věděl že to byl ten ruskej verk ale kterej přesně už né a tak se to podle mě měnilo stejěn jako Čaušeskova pomsta jako olcit
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mam MOSKVIC 2140,1500ccm. Je sice zakonzervovany v garazi,ale je to pamiatka po dedovi. Kedykolvek ho mozem nastartovat a jazdit. Len nema poistku,ani beznin. S nim som zazil najkrajsie zazitky a nikdy ma nenechal v stichu - prvy smyk,prva hudba Kenwood vratane zosilnovaca a subwoofru,prvy sex,prve opravy atd. Skoda,ze tie casy su prec ale historia sa moze kedykolvek zopakovat.Richard píše:Tady se Petře musím ohradit Dlabanej ingot byl starej Moskvič 407- 403. Např. nárazník byl z pochromovanýho plechu aspoň 3 mm tlustýho. Měl jsem ho do roku 1978 a když se o mě na křižovatce zastavil frajer s Š 110R Coupé tak silně zaplakal. Všechny 4 světla v háji přední čelo taky a nárazník byl jako kousek rovnýho plechu připláclej v čele. No a já měl na nárazníku trochu červené barvy a škráblou SPZ
Technická lahůdka pro Petra i pro ostatní: Víte jak byly poháněné u Moskviče 407 stěrače?
Jako tachometr bowdenem a to přímo od vačkového hřídele. Když si chtěl stírat vytáhl jsi takový cucák a v takový malinký převodovce se zařadila rychlost a už makaly stěrače. Bohužel , makaly tak rychle jak jsi točil motor!
Tak že když lilo jak z konve jel jsi na trojku 80 a auto skoro vzlítlo jak stěrače makaly. A ty stíraly hezky proti sobě jako u Medvěda!!
Pořád říkam Rusko je studnice nepřeberných nápadů
No a ten sex, prostě super, řadící páka u volantu, ruční brzda taky, sedadla vpředu nedělený, neanatomický lavice s dvěma polohama lůžkovou úpravou, nebo sedět , no prostě super
Jako tachometr bowdenem a to přímo od vačkového hřídele. Když si chtěl stírat vytáhl jsi takový cucák a v takový malinký převodovce se zařadila rychlost a už makaly stěrače. Bohužel , makaly tak rychle jak jsi točil motor!
Tak že když lilo jak z konve jel jsi na trojku 80 a auto skoro vzlítlo jak stěrače makaly. A ty stíraly hezky proti sobě jako u Medvěda!!
No a ten sex, prostě super, řadící páka u volantu, ruční brzda taky, sedadla vpředu nedělený, neanatomický lavice s dvěma polohama lůžkovou úpravou, nebo sedět , no prostě super
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
... a lahko umyvatelny kozenkovy interier. Proste tie spomienky a nostalgia ostanu navzdy. A v roku 1979 motor OHC,vpredu kotucove brzdy,kozenkove sedadla,rychlost okolo 160 km/h,vnutorna cirkulacia vzduchu (so zavretou vonkajsou klapkou),vyhrievane zadne sklo atd. Proste Rusi boli aj budu vzdy frajeri.Richard píše:Technická lahůdka pro Petra i pro ostatní: Víte jak byly poháněné u Moskviče 407 stěrače?
Ještě si dovolím tě doplnit pro technický fajnšmekry:Radoslav Hološka píše:
... a lahko umyvatelny kozenkovy interier. Proste tie spomienky a nostalgia ostanu navzdy. A v roku 1979 motor OHC,vpredu kotucove brzdy,kozenkove sedadla,rychlost okolo 160 km/h,vnutorna cirkulacia vzduchu (so zavretou vonkajsou klapkou),vyhrievane zadne sklo atd. Proste Rusi boli aj budu vzdy frajeri.
Celohliníkový motor OHC, dvouokruhové brzdy vpředu kotoučové se čtryřpístkovými třmeny (obšlehnutý z Medvěda) jeden okruh dva menší pístky vpředu + zadní brzdy, druhej okruh dva větší pístky vpředu. Při poruše na brzdách vždy brzdily obě přední kola! To už se dneska asi v běžných autech nedělá! Ale ten interier uz nebyl k hrátkám tak vhodný, jako u 407 - překážela tam šaltpáka a ručka a i sedacky byly dělené, narozdíl od jedné lavice vcelku se sklápěcíma opěradlama