Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mat v aute motor ktory je 3 ci 4 krat draksi, nez je cena "zachovalej" nexie ti jako prepych nepriide ..??Hynek píše:No, kluci , takový protektory za 450,- KČ nejsou taky k zahození!!!Vždyť je to přece jen spotřební zboží! Mít na autě ze 15 tisíc pneumatiky za sedmičku , mi připadá jako přepych!Nebo se mýlím?
![]()
![]()
Ja sa semperitu vyhybam, robia nadraka benzinove hadicky (tvrdnu v benzine a/alebo teple, rozleptavaju sa brzdovkou) takze ani ostatnym vyrobkom od nich preto nedoverujem.Ciernygepard píše:Inak len tak pre zaujimavost. Semperit skoncili v testoch ako odporucane. jeden jediny skaredy defekt co som dostal bol prave na nich. Pri 110km/h sa mi na pravom prednom kolese pneumatika uplne rozletela, vyletely draty a ja som si skoro natlkol hubu a nie len to. Pneu jazdila 2. sezonu, takze vekom to neboloVsetky pneu skladujem rovnako, takze ani skladovanim. Musel to byt nepodarok-zivotu nebezpecny
No veru tak KUMHO su moja srdcovka...velmi kvalitne pneu a aj velmi dobre obstali v testochJiřík píše:Kumho SOLUS KH 15. Mám je od loňského léta, spokojenost, jsou překvapivě tiché. Na korejské auto patří korejské pneu...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |